Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Goedkope houten vloeren

Goedkope houten vloeren

Goedkope houten vloeren

Als je op zoek bent naar goedkope houten vloeren, neem dan eens een kijkje in de outlet van Vloerenland. Voor de echte doe-het-zelvers die graag zelf thuis aan de slag gaan, hebben we speciale ‘meeneemprijzen’. Omdat wij de meeste merken en soorten vloeren voeren, kunnen wij je een houten vloer voor een scherpe prijs aanbieden. Je hoeft dus voor houten vloeren niet naar Groningen, Friesland of Utrecht te rijden, je vindt goedkope houten vloeren gewoon bij jou om de hoek, in Beek en Donk. Bestel je houten vloer goedkoop online en haal hem op, op een moment dat het jou uitkomt!

Bekijk alle houten vloeren in onze outlet

Je krijgt het beste beeld van een vloer door hem in het echt te gaan bekijken. In ons Experience Center XL in Beek en Donk laten we je graag zien wat mogelijk is. Je ziet de uitstraling en de invloed van de lichtinval, je voelt het reliëf en de structuur en we kunnen je meteen een indicatie van de prijs geven. Onze adviseurs helpen je graag om een keuze te maken uit het enorme aanbod goedkope houten vloeren in onze outlet. Daarnaast beantwoorden we graag al je vragen over bijvoorbeeld de isolatie van een houten vloer, de mogelijkheden voor een houten vloer en vloerverwarming of wat olie voor je houten vloer kan doen.

Voor iedere houten vloer een aanbieding?

Dacht je er eerder aan om een tweedehands houten vloer te kopen of je bestaande houten vloer te laten opknappen? Niet nodig, rij gewoon naar Vloerenland om te kijken of jouw favoriete houten vloer in de aanbieding is. Omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij voor scherpe prijzen leveren, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Wij hebben voor elke vloer een oplossing en verkopen alle vloeren onder een dak. De kans is bijzonder klein dat je bij ons niet zult slagen. Mooi wonen was nog nooit zo gemakkelijk!

Ontdek het zelf bij Vloerenland. We zijn 5 dagen per week geopend, ook op zaterdagen. En de koffie (of thee) wordt vers gezet!. 

Onze webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop