Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Vloerenland voor bedrijven

Vloerenland voor bedrijven

Vloerenland voor bedrijven

Je bedrijf is je visitekaartje...


Maar hoe richt je je bedrijf nu zo in dat het precies uitstraalt wat je als bedrijf wilt uitstralen? Wie jullie zijn, hoe jullie werken, dat jullie vernieuwend of juist veilig en betrouwbaar zijn. Vloerenland helpt je hier graag bij.

Legio mogelijkheden

Met zo’n ruim assortiment als dat van Vloerenland kun je haast niet niet slagen. Of je nu op zoek bent naar vloerbedekking voor een winkelvloer of kantoor, of naar tapijttegels, laminaat of pvc voor een beursstand of evenement, bij Vloerenland slaag je gegarandeerd. Bovendien denken wij graag met je mee. Een goedkope partij tapijttegels in je huisstijlkleuren? Geen probleem. Brandvertragend kunstgras of geluiddempend projectvinyl voor je aankomende evenement? We hebben het. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing. Kijk eens in de webshop, vloeren voor bedrijven.

Van A tot Z

Wanneer je naar Vloerenland komt voor de aankleding van je bedrijf, begeleiden wij je gedurende het gehele traject. We kennen de nieuwste regels en (vaak strenge) wetten over brandveiligheid in gebouwen en kunnen je hier uitgebreid over adviseren. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden we veilige oplossingen. En we plaatsen je nieuwe vloer ook nog eens. Daarvoor rijden we dagelijks door heel Nederland. Samen met onze stylist of in samenwerking met interieurarchitecten gaan wij ook graag voor jouw bedrijf aan de slag. Daarbij werken we nauw samen met gespecialiseerde bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld asbestsanering, vloerrenovatie en interieurbouw. Zo waarborgen we voor bedrijven de kwaliteit, en dat voor de scherpste tarieven!

Maak kennis met ons

We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we je laten zien wat we voor je kunnen betekenen. Kantoren, showrooms, magazijnen, publieke gebouwen, evenementen, beurzen, brand- en vluchtwegen, elke zoektocht naar een vloer eindigt bij Vloerenland. Bel ons direct om een afspraak te maken of vul een terugbelverzoek in.

  • Bedrijven
  • Webshop
  • Vloeren voor bedrijven