Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Visgraat PVC vloer | Vloerenland

Visgraat pvc vloeren

Visgraat PVC

We zien het steeds vaker dat de voordelen van twee verschillende typen vloeren met elkaar gecombineerd worden. Vertelden we eerder al over de combinatie van laminaat en betonlook, ook een pvc vloer met visgraatmotief is een combinatie waar vaak naar gevraagd wordt. We vertellen je daarom graag waarom deze combinatie zo populair is.

De voordelen van pvc vloeren

Een pvc vloer is een erg gebruiksvriendelijke vloer. Dat komt door het onderhoudsgemak, comfort, duurzaamheid, onbegrensde keuze, minder contactgeluiden en een verbeterde akoestiek in de ruimte. Een pvc vloer is vlak en past bij elke gezinssituatie.

 

Het schoonmaken van een pvc vloer is dan ook een fluitje van een cent. Even stofzuigen of dweilen is voldoende om de vloer weer blinkend schoon te krijgen. Ten tweede heeft dit type vloer een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. Bij een eventuele beschadiging zijn pvc stroken of -tegels te repareren en vervangen. Je hoeft dan alleen de betreffende strook of tegel te vervangen. Tot slot is een pvc vloer geluiddempend, wat hem ook ideaal maakt in bijvoorbeeld een appartement of op de slaapkamers. Dit in tegenstelling tot natuurstenen of keramische tegels, waarop je het lopen beter hoort.

Een pvc vloer met visgraat motief

Ondanks dat een pvc vloer geen enkele houtvezel bevat, is het houtmotief bij een pvc vloer nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. We laten vakmensen als timmermannen, meubelmakers, interieurbouwers en parketteurs twijfelen bij het zien van onze nieuwste vloeren. De vloer leent zich dan ook uitstekend om in een visgraatmotief te leggen. Het visgraatmotief heeft een luxe, klassieke uitstraling die doet denken aan de herenhuizen van vroeger.

 

Een pvc vloer is verkrijgbaar met een kliksysteem of als verlijmbare variant. Je kunt de klik pvc vloer zelf leggen of het leggen uitbesteden aan ons. Wil je wel graag het visgraatpatroon maar liever niet van pvc? Informeer dan ook eens naar de mogelijkheden voor laminaat, fineerparket (van het merk Par-ky) of echt hout in een visgraatpatroon. Lees hier verder voor meer algemene informatie pvc vloeren.

  • Visgraat
  • Visgraatmotief
  • PVC vloeren