Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Therdex traprenovatie

Traprenovatie inspiratie passend bij je woonstijl

Wil je je trap renoveren omdat je er op uitgekeken bent? Of is renovatie zo hard nodig dat je er nu echt niet meer onderuit komt? Dan heb je misschien al wel wat onderzoek gedaan en weet je dat er voor op je trap haast net zoveel keuze is in materialen, kleuren en dessins al bij een vloer, ontzettend veel dus! Maar wat past nu goed bij jouw interieur? We geven je graag wat traprenovatie-inspiratie.

Landelijk interieur

Houd je van een landelijke uitstraling? Dan past een houten trapbekleding daar het beste bij. Je kunt dan denken aan licht eiken of grenen, maar ook aan donker en gerookt. Ook een steenlook past uitstekend bij een landelijke sfeer.

Klassiek interieur

Bij een klassiek interieur past donker hout met witte stootborden heel mooi. Vergeet ook zeker niet om de trapwangen in hetzelfde dessin af te werken voor nog meer allure.

Modern interieur

In een modern interieur passen zowel de (lichte) houtlook als de betonlook. Combineer een visgraatvloer bijvoorbeeld met een betonlook op de trap of een strakke, industriële vloer met een warme houtkleur op de trap. Met trapverlichting in de treden maak je het geheel af!

Industrieel interieur

De betonlook is perfect voor een stoer, industrieel interieur. Gebruik dezelfde kleur voor zowel de treden als de stootborden om een volledig betonnen trap na te bootsen.

 

Maak er één geheel van

Het leuke van de trapdecors van Vloerenland is dat je de stijl van je vloer door kunt trekken in de stijl van je trap, of andersom! Wij hebben namelijk meerdere decors voor traprenovatie die ook als vloer verkrijgbaar zijn van A-merken als Quick-Step, Floorify, Therdex, Ambiant en Hollandsche Vloeren.

 

Bij Vloerenland heb je de keuze uit pvc, laminaat en houtfineer voor op je trap. Kies voor één van de traprenovatie-oplossingen van Vloerenland en jouw trap heeft vaak al binnen een dag een compleet nieuwe look! Kun je nog meer inspiratie voor jouw traprenovatie gebruiken? Kijk dan op de website voor informatie over trappen of breng dan eens een bezoek aan onze showroom!

  • traprenovatie
  • inspiratie
  • woonstijl

Traprenovatie