Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Traprenovatie eikenhout

Traprenovatie met eikenhout

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Dan is dit het moment om hem zo op te knappen dat hij helemaal past bij jouw wensen en jouw interieur. Maak de opknapbeurt de moeite waard en zorg dat je trap het stralende middelpunt van jouw hal, entree of woonkamer wordt. Eikenhout is al jarenlang een populair materiaal voor op de trap. In deze blog vertellen we je waarom een traprenovatie met eikenhout een meerwaarde is voor je woning.

 

Waarom voor traprenovatie kiezen?

Heeft jouw trap veel slijtage door de vele jaren dat hij belopen is? En is hij je daardoor een doorn in het oog geworden? Dan is traprenovatie een goed alternatief voor een nieuwe trap. Je trap ziet er als nieuw uit en kan er weer vele jaren tegenaan, zonder dat je je blauw betaalt aan een hele nieuwe trap. Bovendien is een traprenovatie eenvoudig te realiseren, omdat er geen hak- en breekwerk aan te pas hoeft te komen en je daardoor een stuk minder rotzooi en gedoe in huis hebt. Wanneer je een beetje handig bent, zou je een traprenovatie zelfs nog zelf uit kunnen voeren.

Waarom voor eikenhout kiezen?

Eikenhout is slijtvast en oogt natuurlijk. De karakteristieke uitstraling in combinatie met de slijtvastheid zorgt ervoor dat je er vele jaren plezier van zult hebben, zonder al te veel gebruikerssporen te zien. Een eikenhouten trap kan wel een leven lang meegaan. Een goede investering dus!

Voordelen eikenhout

Eikenhout voelt comfortabel en warm als je er met blote voeten overheen loopt. Het grote voordeel van onbewerkt eikenhout is dat je het door middel van oliƫn of roken in vrijwel elke kleur kunt krijgen, waardoor het altijd bij je interieur past. En door het op de juiste manier af te werken, bescherm je het hout tegen vuil en water. Kies voor antislipstrips voor nog meer gemak en veiligheid.

 

Kijk op de website voor meer informatie over traprenovatie of bezoek het Experience Center XXL van Vloerenland, want daar kun je de mogelijkheden op gebied van traprenovatie met eigen ogen te bekijken!

  • traprenovatie
  • eikenhout

Experience Center Vloerenland