Laminaat onderhouden

Traprenovatie in betonlook

Ben jij helemaal weg van de industriële look? Heeft jouw vloer al die moderne, strakke uitstraling die je zo mooi vindt, maar ontbreekt er nog iets? Overweeg dan eens om ook je trap dezelfde industriële uitstraling te geven! Een traprenovatie met betonlook overzettreden is misschien wel net die finishing touch!

 

Traprenovatie met betonlook overzettreden

Is jouw trap hoognodig aan renovatie toe of ben je zelf toe aan een nieuwe look in huis? Een grondige traprenovatie hoeft helemaal niet zo arbeidsintensief te zijn als je misschien denkt. Dankzij overzettreden is een traprenovatie een stuk gemakkelijker dan je zou verwachten. Binnen een dag kun je met overzettreden een traprenovatie realiseren en van de betonlook genieten.

Ga je voor traprenovatie voor pvc of laminaat?

Wanneer je jouw traprenovatie in betonlook wil, heb je de keuze uit PVC en laminaat. Beide soorten overzettreden zijn een goede keuze, maar ze hebben ieder hun eigen voordelen.

PVC overzettreden

PVC overzettreden zijn naadloos, antislip en geluiddempend. De overzettreden dienen wel goed verlijmd te worden om niet te gaan schuiven op de trap. Daarvoor moet de ondergrond helemaal egaal zijn. Dit kost tijd en dit maakt de totale tijd van jouw traprenovatie iets langer, maar dan heb je wel een betonlook die super strak ligt.

 

Laminaat overzettreden

Laminaat heeft meer contactgeluid, maar is net weer iets sterker dan traprenovatie met pvc. Ook LED-verlichting of LED-strips zijn een leuke toevoeging. Laminaat en pvc zijn beiden onderhoudsvriendelijk en scherp geprijsd. En de betonlook ziet er zo natuurgetrouw uit dat je niet verwacht dat je naar pvc of laminaat aan het kijken bent.

Meer informatie nodig?

Is jouw interesse voor een traprenovatie in betonlook gewekt? Neem dan contact met ons op en informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden, onze verschillende soorten overzettreden en de eventuele plaatsing door een van onze specialisten. We helpen je graag!

  • traprenovatie
  • betonlook

PVC tegels