Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Solcora klik PVC vloeren | Vloerenland

Solcora klik PVC vloeren | Nieuw!

Nieuw! Solcora klik PVC vloeren

Dat fabrikant mFLOR steeds weer blijft vernieuwen, bewijst hun nieuwste lijn Solcora wel. De vloeren worden onder de noemer PVC vloeren geschaard, maar eigenlijk is dat niet helemaal waar. De planken van Solcora hebben namelijk een Solid Polymer Core (SPC), vandaar ook de naam Solcora. Deze solid core wordt ook wel rigid core of rigid board genoemd, en betekent dat de kern een hoger percentage kalksteen bevat dan PVC, wat de planken harder en stijver maakt.

De voordelen van laminaat, echt hout, steen en PVC in één product

Solcora combineert het beste van verschillende soorten pvc vloeren. De klikverbinding zorgt er net als bij laminaat voor dat de vloer eenvoudig te leggen is. Het unieke Power Click Systeem zorgt er zelfs voor dat de vloer tot drie keer sterker is dan vereist. De vloer heeft net als echt hout een natuurlijke uitstraling. De planken zijn net als steen slijtvast, 100% waterafstotend en eenvoudig in onderhoud. Ze zijn bovendien geschikt voor vloeren met vloerverwarming en vloerkoeling. En net als PVC is het contactgeluid zeer prettig.

 

Ook voor bedrijven is Solcora een uitkomst. Dankzij de hoge dimensionale stabiliteit trekken de planken niet krom, krimpen ze niet en zetten ze niet uit, ook niet bij grote temperatuurverschillen, en kunnen er oppervlaktes tot wel 400m2 mee gelegd worden. Bij een eventuele verhuizing of verbouwing kan de vloer eenvoudig verwijderd en verplaatst worden. Daarnaast zorgt een Solcora vloer voor een zeer lage emissie uitstoot, en dus voor een veilig en gezond binnenklimaat.

 

Vele mogelijkheden

De vloeren, met een geringe dikte van 4 mm, zijn in verschillende motieven, waaronder hout en tegels, verkrijgbaar. Breng een bezoek aan onze inspirerende showroom om een goed beeld te krijgen van de vele mogelijkheden.

 

Informeer gerust naar onze mogelijkheden. Samen gaan we voor het mooiste resultaat!

  • Klik PVC vloer
  • Solcora
  • by mFlor