Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Slaapkamer inrichten doe je zo!

Je slaapkamer inrichten doe je zo!

Je slaapkamer inrichten doe je zo

Je slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis.

Slaapkamer inrichten

Een slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis. Een goede nachtrust zorgt er namelijk voor dat je de volgende dag weer uitgerust aan de slag kunt. En voor een goede nachtrust is een goed ingerichte slaapkamer essentieel. We zetten graag een aantal tips voor je op een rijtje om in je slaapkamer dat heerlijke hotelgevoel te creëren.

Genoeg kastruimte

Als al je kleren netjes opgeborgen kunnen worden in een kast, ziet de slaapkamer er direct een stuk opgeruimder uit. Een wandvullende kast oogt het meest rustig en ruimtelijk. Een spiegel op de kast is niet alleen praktisch maar ook nog eens extra ruimtelijk. Wil je liever een inloopkast, maar toch een opgeruimd gevoel in de slaapkamer? Plaats de inloopkast dan met de achterkant naar het bed, zodat je de kleding niet ziet liggen. Werk die kant netjes af, hang er bijvoorbeeld een mooie foto op en je creëert een opgeruimd en stijlvol geheel.

De juiste kleur

Kleur is erg bepalend voor een ruimte. Rustige kleuren zorgen voor een ontspannen sfeer in de slaapkamer, lichte kleuren zorgen voor een ruimtelijk effect, terwijl felle kleuren er juist voor zorgen dat je actiever wordt. En dat hoeft nu net niet in de slaapkamer.

Een fijne vloer

Ook een vloer zorgt voor de juiste sfeer in de slaapkamer. Hou je van lekker warme voetjes bij het opstaan? Kies je voor behaaglijk dan zijn tapijt, tapijttegels, vinyl of PVC vloeren een optie, maar je kunt ook de natuur in huis halen door een houten vloer in huis te halen, maar als dat niet de bedoeling is dan kun je voor een mooie laminaatvloer kiezen, makkelijk in onderhoud en eigentijds. Met onze woonstijltest ontdek je direct wat bij je past!

Passende verlichting

Vergeet tot slot de verlichting niet, want ook verlichting doet veel voor de ruimte. Combineer helder, duidelijk licht voor wanneer je je aan wilt kleden met sfeerlicht voor een knusse sfeer en om nog wat te lezen ’s avonds in bed.

Vloerenland denkt graag met je mee over het creëren van de juiste sfeer in je slaapkamer. Breng ons een bezoek of maak een afspraak met onze styliste. We helpen je graag!

  • Inrichten doe je zo!
  • Kleur en verlichting