Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
schoonloopmatten, entreematten en deurmatten

schoonloopmatten, entreematten en deurmatten

Schoonloopmatten, entreematten en deurmatten

Een mooie vloer wil je natuurlijk ook mooi houden! Vocht, vuil en zand kunnen je vloer onnodig beschadigen. Een kras op je (nieuwe) vloer zou toch jammer zijn! Bovendien blijf je op regenachtige dagen zonder schoonloopmat aan het poetsen. Een schoonloopmat biedt dan uitkomt.

 

Niet alleen zorgt een schoonloopmat ervoor dat zand, vocht en vuil op de mat achterblijven, in plaats van in je woonkamer of keuken, het zorgt er ook nog eens voor dat je altijd een mooi en schoon visitekaartje hebt. Of dat nu bij je thuis is of op kantoor.

Ruim aanbod schoonloopmatten, entreematten en deurmatten

In het aanbod van Vloerenland vind je natuurlijk ook veel om je vloer goed te onderhouden, zoals schoonloopmatten. De collectie schoonloopmatten van Forbo, de Coral collectie, heeft voor iedere situatie een geschikte schoonloopmat. Voor een nieuwbouwhuis in een wijk waar nog steeds flink gebouwd wordt, is de Coral Brush bijvoorbeeld erg passend. Deze stopt het meeste vuil en absorbeert veel vocht. Als je weinig ruimte hebt voor een schoonloopmat, kun je bijvoorbeeld voor de Coral Duo gaan. In de collectie schoonloopmatten van Forbo vind je allerlei kleuren, texturen en designs, van rustig tot opvallend en geschikt voor ieder type vloer. En ze houden stuk voor stuk zeker 96% van het vuil en vocht tegen!

 

Ook het aanbod Ambiant entreematten bieden we bij Vloerenland vol trots aan. Ook deze collectie is zeer uiteenlopend met meerdere soorten, maten en functies. Zo zijn er entreematten voor droogloop, schoonloop en vele andere doeleinden. Functioneel én smaakvol!

 

Bekijk de mogelijkheden

Kom gerust bij ons langs om het aanbod schoonloopmatten te zien, voelen en testen. We bieden schoonloopmatten in vele standaard maten aan maar kunnen ze ook helemaal op maat leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

  • schoonloopmatten
  • entreematten
  • deurmatten