Quick-step Signature Quick-step laminaat | Vloerenland

NIEUW! Quick-step Capture laminaat

Signature = Capture: nieuwe collectie laminaat van Quick-Step

Bij Quick-Step zitten ze nooit stil! De nieuwste collectie laminaat van Quick-Step heet vanaf heden Capture en voorheen Signature. Dit laminaat lijkt nog meer op echt hout dan alle vorige laminaatvloercollecties die ze al met succes uitbrachten. Met elegante dessins, authentieke structuren en realistische voegen is Quickstep Capture laminaat een zeer verfijnde laminaatvloer. Ideaal voor een stijlvol interieur!

Elegante dessins en subtiele afwerkingen

Dankzij de nauwkeurige details van de Capture collectie is het alsof je naar een echte houten vloer kijkt. Dus ook die ene groef en eventuele imperfecties die in een echte houten plank zou zitten, kun je in het laminaat zomaar tegenkomen. Er zijn maar liefst 18 verschillende, unieke dessins verkrijgbaar, zoals eik geverfd roze en eik geverfd zwart. Voor elk wat wils!

Authentieke structuren

Echt hout voelt als hout maar de Capture collectie van Quick-Step evenaart dit gevoel perfect. De scherpe, natuurlijke voegen en diepe, realistische oppervlaktestructuren zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Extreem waterafstotend

Bij de Capture collectie hoef je niet bang te zijn om te knoeien. De vernieuwende ‘HydroSeal’-coating geeft bacteriën, vuil en vloeistoffen geen schijn van kans, zelfs in de klik loopt deze coating door. Vocht krijgt geen greep op het laminaat, met als resultaat dat je zorgeloos kunt genieten van het gezinsleven. Als er een ongelukje gebeurd dan veeg je het vocht eenvoudig op met een doekje en weg is het. Een Capture vloer kun je daarom ook zonder problemen in de keuken of badkamer leggen.

 

Een Quick-Step vloer is altijd een goede keuze. Niet alleen de nieuwste laminaatvloer, Capture, maar iedere laminaatvloer uit hun huidige collectie. Het merk is niet voor niets zo groot geworden. Het moeiteloze Uniclic kliksysteem, de uitzonderlijke krasbestendigheid dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-bovenlaag, het onderhoudsvriendelijke karakter en een garantie tot wel 25 jaar zorgen ervoor dat je vast geen spijt krijgt van je Quick-Step aankoop! Ook op het plaatsen door een team van Vloerenland, kun je 25 jaar garantie krijgen… Je leest het goed, informeer hiernaar bij één van onze collega’s. Kom de nieuwste Signature laminaatvloer en alle andere Quick step vloeren van dichtbij bekijken in het Experience Center van Vloerenland.

  • Quick-step
  • laminaat Capture