PVC Traprenovatie

PVC traprenovatie: een goede keuze

De populariteit van PVC vloeren is je vast niet ontgaan. Menig woningeigenaar en kantoorhouder zwichtte al voor de vele voordelen van PVC vloeren. Maar heb je ook al eens gedacht aan PVC traprenovatie? Een flexibele oplossing die ook steeds populairder wordt. En wij begrijpen wel waarom!

Waarom PVC traprenovatie?

Laminaat en houten overzettreden zijn naast PVC traprenovatie de meest gekozen optie. Toch zie je dat PVC overzettreden meer en meer gebruikt worden voor traprenovatie. PVC heeft een aantal praktische voordelen:

   
  • Slijtvast en stootbestendig, dus ideaal voor dagelijks gebruik
  • Geluiddempend, door bekleding van de trede met pvc
  • Onderhoudsvriendelijk, want vlekken zijn eenvoudig te verwijderen
  • Veilig, dankzij een antisliplaag
  • Duurzaam
 

Nog een fijn voordeel, wat jouw PVC traprenovatie ook meteen een budgetvriendelijke optie maakt, is het voordeel dat je misschien zelf een PVC traprenovatie uit kunt voeren, mocht je daar oren naar hebben. Met wat slimme tips van ons en de juiste materialen kun je direct zelf aan de slag. Met de hulp van een zogenaamde trapspin zaag jij de treden zelf op maat. Zorg er wel voor dat je treden egaal zijn, dat oude lijmresten en vloerbedekking volledig verwijderd worden en dat je de juiste lijm gebruikt om de PVC overzettreden vast te zetten.

 

Ruime keuze in kleuren en dessins

Ga je voor een eyecatcher door je trap eruit te laten springen ten opzichte van je vloer of ga je juist voor eenheid door een kleur of dessin te kiezen dat bij de vloer past? Ook op dat punt heb je geluk, want met PVC traprenovatie kun je alle kanten op. Een houtmotief, betonlook of een andere moderne kleur? De mogelijkheden zijn haast eindeloos... heb je onze Trenovo traprenovatie al bekeken?

 

In onze showroom in Beek en Donk laten wij je graag de mogelijkheden van PVC traprenovatie van Ambiant van dichtbij zien. Stel al je vragen over traprenovatie aan ons team, informeer hoe doe-het-zelf traprenovatie werkt en zoek jouw favoriet uit in ons Experience Center XXL!

  • waarom
  • pvc traprenovatie

Traprenovatie Trenovo