Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Parky Fineerparket

Par-ky Fineerparket

Nieuw bij Vloerenland: Parky fineerparket

Het Belgische Parky, de grootste hout fineerderij ter wereld, mogen we sinds kort ook tot ons assortiment rekenen. Het kwalitatieve, hygiënische kant-en-klare parket bestaat uit een dunne onderlaag fineer, een HDF tussenlaag en tot slot een echte houten toplaag, waardoor de prijs zeer aantrekkelijk is. Voor een prijs die tussen laminaat en hout in zit, kunt u dit mooie parket al kopen!

Life Style Center

De nieuwe houten vloeren afdeling in ons vloeren Experience Center neemt maar liefst 125 m2 in beslag. Hier zie je (parket)vloeren van meerdere bekende merken en in verschillende afwerkingen, tinten, breedtes en lengtes houten planken. Van tapis tot visgraat en van traditioneel Versailles patroon tot modern verweven, voor ieder interieur hebben wij een geschikte houten vloer in ons assortiment.

Ruim aanbod

Het aanbod Parky fineerparket bestaat uit een 40-tal soorten parket, in allerlei kleuren en patronen, smal en breed, met een 0,6 mm, 2mm of 4mm toplaag en altijd met een echt houten toplaag. Daardoor is iedere plank uniek en is deze parketvloer een ecologisch en duurzaam geheel. Net als bij een echte houten vloer, heb je de keuze uit onder andere select, A en AB-kwaliteit, waarbij grotere noesten toegestaan zijn. Met klinkende namen en exotische kleuren als bamboo steamed, jatoba en coffee beech voor elk wat wils dus!

Duurzaam hout

Het fineerparket van Parky wordt gemaakt van hout met het PEFC-keurmerk, een bewijs voor duurzaam bosbeheer en een aardvriendelijk product. Er wordt zuinig met de grondstof hout omgegaan. Het fineerparket wordt mede van HDF gemaakt, een harder materiaal waar het fineer op gelijmd wordt. Het fineerparket wordt bovendien behandeld met maar liefst 8 lagen lak, waardoor het een zeer krasvast product is. Het HDF en de lak zorgen ervoor dat het parket zelfs bij puntbelasting, zoals het er overheen lopen met hakken of het laten vallen van scherpere voorwerp, sterk genoeg is om schade te voorkomen. Het parket wordt niet voor niets ook commercieel gebruikt!

Eenvoudig te leggen

Dankzij het handige kliksysteem is Parky fineerparket ook door de beginnende doe-het-zelver eenvoudig zelf te leggen. Er is zelfs speciaal fineerparket om met een kliksysteem in visgraatmotief te leggen. Deze parketvloer is meestal zowel zwevend te leggen als te verlijmen en sommige soorten kunnen probleemloos in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden. Een doe-het-zelf vloer van Parky koop je al vanaf € 30,- p/m2. Informeer gerust naar de mogelijkheden tijdens een bezoek aan Vloerenland. Onze specialisten helpen je graag!