Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Vloerenland houten vloeren onderhoudsproducten

Onderhoudspakket houten vloeren

Onderhoudspakket voor houten vloeren

Omdat we een hele duidelijke mening hebben over wat wel en niet goed is voor een houten vloer, hebben we ons eigen Vloerenland onderhoudspakket ontwikkeld. We willen niets aan het toeval overlaten en alleen het beste voor je dagelijks en periodiek onderhoud aanbieden!

Op zoek naar een onderhoudsproducten voor een houten vloer?

Als je al een houten vloer hebt en universele en veilige onderhoudsproducten voor een houten vloer zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Dagelijks en periodiek onderhoud

Elke vloer heeft onderhoud nodig, ook houten vloeren. Door preventief, dagelijks en periodiek onderhoud blijft je houten vloer in topconditie. Zand, stof en modder zijn de grootste vijanden van je vloer. Speciaal daarvoor vind je in ons onderhoudspakket producten voor dagelijks en periodiek onderhoud. En aan de ‘white wash’ vloer is ook gedacht, want hiervoor hebben we de speciale ‘white wash’ Wood Conditioner.

 

Onder het motto: beter een keer te veel reinigen dan een keer te weinig, adviseren we je vloer twee tot vier keer per jaar periodiek te reinigen, afhankelijk van de gebruiksintensiteit van je vloer. Zwaar belopen paden kun je eventueel tussentijds lokaal onderhouden en wanneer je bijvoorbeeld geknoeid hebt. Als je ons onderhoudspakket trouw gebruikt bij je houten vloer, kun je een houten vloer zelfs in de keuken leggen.

Inhoud onderhoudspakket

Speciaal voor olie en hardwaxolie behandelde vloeren leveren adviseren wij Clean & Wax-it welke geschikt is voor dagelijks gebruik. Op deze manier reinig en bescherm je de vloer weer. Voor periodiek onderhoud adviseren wij onze Power Cleaner en de Wood Conditioner. In de gebruiksaanwijzing die bij het onderhoudspakket geleverd wordt, kun je alles nalezen. Kijk ook altijd goed naar de veiligheidsetiketten en berg ze zeker veilig op als je kleine kinderen (op bezoek) hebt.

Milieuvriendelijke producten

Omdat we het milieu hoog in het vaandel hebben staan, vinden we het belangrijk dat onze onderhoudsproducten het milieu minimaal tot niet belasten. Ze worden dan ook zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd en onze producten worden bovendien in een ecologische tas geleverd! Is je product op? Dan kun je dit altijd los (online) nabestellen bij Vloerenland. Zo zorgen we er niet alleen voor dat je nu van je houten vloer kunt genieten, maar nog vele jaren!

 

Wood Protection System van Vloerenland

Voor olie en hardwaxolie behandelde houten vloeren adviseren wij voor dagelijks en periodiek onderhoud het Vloerenland Wood Protection Systeem. Met als voordeel dat de levensduur van jouw kostbare houten vloer verlengd wordt en de onderhoudskosten op de lange termijn zo laag mogelijk blijven. Vloerenland heeft ook een hele duidelijke mening over onderhoud, vandaar dat wij een eigen onderhoudsssyteem ontwikkeld hebben. Voor gelakte vloeren hebben adviseren wij Lecol onderhoudsproducten. Zo zijn wij er zeker van dat jouw houten vloer in topconditie blijft.

 

Het Vloerenland Wood Protection System bevat:

 

  • Clean & Waxit voor dagelijks gebruik
  • Power Cleaner in combinatie met onze Wood Conditioner gebruiken voor periodiek onderhoud (2-4 x per jaar)
  • White Wash Wood Conditioner speciaal voor houten vloeren en parket met White Wash een aparte Wood Conditioner.
  • Hygrometers zijn los te bestellen of kiezen voor een  XL Wood Protection System pakket

 

Onderhoudspakketten Wood Protection Systeem

Wij adviseren iedereen die onderhoud wil plegen met ons UNIVERSELE onderhoudssysteem voor houten vloeren en parket.

Wij hebben een eigen onderhoudssysteem ontwikkeld onder de naam: Wood Protection System. Er is keuze uit verschillende sets voor olie en hardwaxolie gedragen houten vloeren en parket. Online te bestellen te bestellen zijn en af te halen in onze Houten Vloeren en Parket Studio te Beek en Donk, regio Eindhoven.

  • Houten vloer
  • Onderhoud