Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Trends 2020 in laminaat | Vloerenland

Laminaat trends najaar 2020

Wat de laminaat trend is voor het najaar van 2020 is niet zo eenvoudig om te zeggen, want eigenlijk zijn dat er meerdere! En wanneer we naar de laminaat trends voor het najaar van 2020 kijken, kijken we stiekem natuurlijk ook alvast vooruit naar 2021. We zetten hieronder graag een aantal nieuwe laminaat trends voor het najaar van 2020 op een rijtje.

Bruin en aardetinten

We zien veel bruintinten als basiskleur in de huidige interieurtrends. Denk maar aan die Ibiza style sfeer waar hout, jute en rotan de overhand hebben. Dat komt natuurlijk goed uit voor laminaatliefhebbers, want laminaat is er in allerlei mooie lichte houttinten. Kies voor een zachte, rustige kleur of juist voor een wat donkerdere aardetint in de vorm van een donkere, warme houtkleur. Zo creëer je thuis een heerlijke oase om comfortabel de winter door te komen.

Scandinavisch

Ook Scandinavische kleuren blijven hun populariteit behouden, zoals pasteltinten in allerlei kleuren gecombineerd met een witte of lichte laminaatvloer. De Scandinavische stijl zorgt vaak voor een geordend, opgeruimd gevoel. Zeker wanneer je komende winter nog heel wat dagen thuis spendeert, is het fijn als dat huis niet voor nog meer chaos in je hoofd zorgt maar juist bijdraagt aan een sfeer waarin je ook fijn kunt thuiswerken.

Boutique hotel

Iets heel anders maar daardoor niet minder mooi is het boutique hotel gevoel. Donkergroen, donkerblauw of oker velvet, goud en zware, luxe gordijnen die zich uitstekend laten combineren met een donkere visgraatvloer. Een unieke vloer die niet snel gaat vervelen! Ook de Hongaarse punt is een patroon dat meer en meer aan populariteit wint. Nu we door alle strenge maatregelen niet zo snel meer een weekendje weggaan naar een luxe hotel in een andere stad, is het ook heel leuk om die sfeer thuis te creëren!

Inrichten moeilijk?

Vind je het moeilijk om zelf een interieur samen te stellen naar de laatste trends? Maak dan een afspraak met een onze stylisten. Persoonlijk interieuradvies in onze Experience Center Vloerenland of bij jou thuis behoort tot de mogelijkheden.

 

Doe alvast wat inspiratie op en ontdek wat jij mooi vindt. Heb je nog vragen over de laminaat trends voor het najaar van 2020 of voor 2021? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan ons Experience Center in de regio Eindhoven!

  • laminaat trends 2020
  • laminaat trend