Betonlook laminaat

Laminaat in betonlook: het overwegen waard

Laminaat in betonlook

Een strakke, industriële stijl blijft populair onder zowel particulieren als bedrijven. Kenmerkend bij dit type interieur is de betonlook vloer. Een echte gietvloer of betonvloer kan mooi zijn, maar niet ideaal in iedere situatie. Geen zin in een verbouwing of flink prijskaartje wat gebruikelijk is bij dit type vloer? Er zijn verschillende alternatieven zoals laminaat of PVC vloeren in lijmversie of klik pvc versie. Gelukkig hebben veel fabrikanten deze hippe trend snel opgepikt.

 

Als je pvc vloeren of laminaat in betonlook koopt, zijn ze zó realistisch dat ze haast niet van echt te onderscheiden zijn. Ze hebben een flink aantal voordelen, goedkoper, verhuisbaar, verbeterde akoestiek (PVC vloeren) en geschikt voor de ‘doe het zelver’. Zo spaar je de legkosten uit.

   

Laminaatstroken en -laminaattegels

Houd je van de moderne uitstraling van een betonnen vloer? Neem dan zeker eens laminaat met betonlook in overweging, zoals dat van Quick-step. Hierbij combineer je de voordelen van laminaat met de uitstraling van beton. Het is een combinatie tussen hout en beton: de strakke look, maar tegelijkertijd het gevoel van hout door de structuur en warme uitstraling. Houd je echt van een hele moderne, minimalistische vloer, dan is er ook tegellaminaat zonder houtnerf. Merken als Douwes Dekker, Quick-step en Ambiant hebben verschillende soorten die er als beton uitzien en aanvoelen.

 

Houd je van de moderne uitstraling van een betonnen vloer? Neem dan zeker eens laminaat met betonlook in overweging, zoals dat van Quick-Step. Hierbij combineer je de voordelen van laminaat met de uitstraling van beton. Het is een combinatie tussen hout en beton: de strakke look, maar tegelijkertijd het gevoel van hout door de structuur en warme uitstraling. Houd je echt van een hele moderne, minimalistische vloer, dan is er ook tegellaminaat zonder houtnerf. Merken als Berry Alloc en Ambiant hebben verschillende soorten die er als beton uitzien en aanvoelen.

 

Kom gerust langs in het Experience Center van Vloerenland in Beek en Donk om de verschillende mogelijkheden van een betonlook vloer van dichtbij te bekijken. Hier kun je ook pvc met betonlook van dichtbij bekijken, zodat je de juiste keuze kunt maken!

  • Laminaat
  • Betonlook