Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
interieurtrends 2017

Interieurtrends 2017

Interieurtrends 2017

Interieur trends bij Vloerenland


Interieurtrends 2017

De woontrends van 2017

Vloerenland heeft een ruime keuze in pvc vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, houten vloeren en zelfs kunstgras. Hoe vind je de weg in zoveel stijlen, die steeds meer beïnvloed worden door wereldwijde trends in interieur, fashion en design? We vertellen je graag meer over de woontrends van 2017.

Warmere kleuren en materialen

Waar in 2016 vooral lichte kleuren en pasteltinten de boventoon voerden, zoals poederroze en lavendelblauw, zien we in 2017 warmere, donkerdere kleuren terugkomen in het interieur. Denk hierbij aan terracotta, grijsblauw, donkergroen en dieprood. Ook de materialen worden warmer, zo krijgen brons en kurk een opmars en zijn vloerkleden, hoogpolig tapijt en fluweel erg populair.

Connectie met de natuur

Ook planten krijgen een prominente plek in ons interieur. In de woonkamer ontkom je er al bijna niet meer aan maar ook in de badkamer mogen ze niet ontbreken. Denk aan plantenhangers, verschillende (terracotta) potten en vazen en ook de cactussen en vetplantjes zul je nog in groten getale gaan zien. De Urban Jungle blijft hip!

Patronen en prints

Opvallende patronen, geometrische vormen en etnische prints blijven ongekend populair in kussens, vloerkleden en tegels. Zeker wanneer je een gedurfde print combineert met rustige, natuurlijke tinten mag je best uitpakken. We zagen de trend eerder al in de modewereld maar de boho chic stijl lijkt nu ook in ons interieur vaste voet aan de grond te krijgen.

Stoer

En ook de industriële beleving, rauw, grof en stoer, blijven we in 2017 zien. Denk aan de peertjes met een mat zwart metalen frame als lamp en een betonnen aanrechtblad. Betonlook vloeren sluiten perfect aan bij deze trend. Gebruik de vloer als basis en vul hem aan met je persoonlijke touch, waardoor je er langer van geniet.

Interieurtrends

Weet jij al welke woonstijl bij je past? Als je naar een woonprogramma kijkt, denk je vast dat wil ik ook, maar past dit wel bij mij thuis? Past deze stijl wel bij mij? Om alle twijfels weg te halen, ga je samen met onze styliste op zoek naar het interieur dat past bij je persoonlijkheid.

Om je op weg te helpen krijgje van Vloerenland alvast een half uur gratis woonadvies bij onze styliste. Plan een gratis afspraak, bel 0492-319015.

Het team van Vloerenland

Achter elk succesvol bedrijf zitten gedreven mensen. Bij elke zoektocht naar een nieuwe vloer houdt ons team de regie in handen, maar het uitgangspunt is dat jij centraal staat. Het team staat te popelen om kennis met je te maken! Of maak een afspraak met onze styliste.

 

Bij Vloerenland valt alles op zijn plek...

 

Dit artikel wordt onder andere geplaatst in de Mooilaarbeekkrant

 

 

  • interieur
  • trends 2017