Lamett houten vloeren dealer Vloerenland

Nieuw: houten vloeren van Lamett

Nieuw in ons assortiment: houten vloeren van het merk Lamett

Natuurlijk mochten de houten vloeren van Lamett niet in ons assortiment ontbreken. We zijn er dan ook trots op dat we ons sinds kort dealer van Lamett mogen noemen! Met zijn hoogstaande kwaliteit en variatie in kleuren en dessins past dit vooraanstaande merk perfect bij de rest van onze collectie. We vertellen je graag wat meer over het Belgische merk Lamett.

 

Zo’n 15 jaar geleden werd Lamett opgericht in West-Vlaanderen. In de jaren die volgden groeide Lamett als producent en distributeur van parket uit tot één van de belangrijkste spelers in Europa. Op dit moment heeft Lamett meer dan 250 werknemers in dienst en verstuurt het ieder jaar meer dan 20.000 bestellingen. En dat is ook niet zo verwonderlijk, als je je bedenkt dat Lamett vloeren in alle prijsklassen en stijlen verkrijgbaar zijn.

De mogelijkheden van Lamett

Lamett biedt een ruime keuze in parket. Denk aan UV-geolied parket (machinaal), oxidatief geolied parket (handmatig), gevernist parket, massief parket en samengesteld parket (lamelparket). Bij Vloerenland begeleiden we je graag bij het maken van een keuze. Lamelparket bijvoorbeeld is stabieler dan een massieve parketvloer en ideaal voor woningen voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling evt. in combinatie met warmtepomp, waardoor er minder kans op werking van de vloer is.

 

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van Lamett vloeren? Of wil je meer informatie over houten vloeren? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan ons Experience Center! Hier zie je de verschillende series als Farm, Country, Barn, Atlanta, New York en Cuba met hun verschillende afwerkingen als lak en olie, evenals het G5 kliksysteem waarmee ze extra snel te leggen zijn. Ook is er een serie met extra brede en extra smalle vloerdelen. En zat je te denken aan de budgetvriendelijke Lamett serie?

  • Lamett
  • houten vloeren
  • Lamett dealer