Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Woontips

Woontips

Vloerenland inspireert

Mooi wonen was nog nooit zo makkelijk!

Onze styliste vertelt je welke trends ze gespot heeft en hoe ze toegepast kunnen worden in jouw interieur. Hoe vind je de weg in zoveel stijlen, die steeds meer beïnvloed worden door wereldwijde trends in interieur, fashion en design?

Vloerenland styliste Elsemiek:

'Je kunt trends natuurlijk volgen, maar gebruik een trend als basis en vul deze aan met je persoonlijke touch. Dan krijgt het geheel meer persoonlijkheid en geniet je er langer van.'

Een vloer zoeken bij Vloerenland is tijdbesparend en voorkomt onnodige twijfel en zoekwerk. Bezoek ond Eperience Center XXL bekijk onze nieuwste collecties en kijk welke woonstijlen je het meeste aanspreken, stem de meubels en de vloer op elkaar af en voel je vrij om accessoires en details te stijlen naar eigen inzicht.

 

Heb je jouw eigen woonstijl al gevonden? Kies dan eerst de vloer uit en stem daar de rest van je interieur op af en als de meubels al hebt, stem dan je de vloer af op de meubels.

Bij Vloerenland verwerken we de laatste trends in je interieur

Geen idee welke vloer bij je past?

Vloerenland helpt je met interieuradvies! Je bent niet de eerste die het even niet weet. Vaak heb je maar enkele tips nodig en dan ben je in staat om de juiste keuzes te maken voor je droominterieur.

Een vloer bepaalt de uitstraling van je ruimte

  • Een vloer kiezen in combinatie met een compleet nieuw interieur?

 Dan heb je de kans om alles perfect op elkaar af te stemmen.

  • Nieuwe vloer in combinatie met een bestaand interieur

Kies dan een vloer die goed past bij je bestaande interieur.

Samen met Vloerenland op reis en ontdek je "interieur DNA'

Als je woonstijl bekend is, ben je zelf in staat je persoonlijkheid in je interieur te leggen.

TIP

Koop een paar woonbladen en ontdek wat je mooi vindt en welke stijl het beste bij je past. Maak aansluitend een moodboard: 

Wat heb je nodig. Een groot vel papier, lijm en een schaar. Knip alle foto's uit de woonbladen die je het meeste aanspreken en plak deze vervolgens op het grote vel.

En voilá daar is je persoonlijke moodboard.

 

Moodboard

Analyseer het moodboard. Probeer te ondekken wat je mooi vindt aan de foto's en zoek de overeenkomsten qua kleur, vorm en stijl van de meubels, vloerkleden en accessoires.

Mix & Match

Kies een woonstijl en voel je vrij om naar eigen inzicht te stylen. Geef je interieur meer persoonlijkheid. Comfort Naast er leuk uitzien moet een interieur vooral comfortabel zijn en passen bij je gezinssamenstelling.

 

Ontdek je interieur 'DNA'

Ontdek wat je belangrijk vindt, wil je laminaat, hout, een PVC vloer of tapijt? Wil je lekker naast de bank op de grond zitten of heb je snel koude voeten? Of is de vloer te koud in de winter? Misschien is vloerverwarming iets voor je of een vloer die wel warm aanvoelt, of je past extra vloerisolatie toe onder je nieuwe vloer? Maak een lijstje met dingen die belangrijk voor je zijn en hou daar rekening mee!

 

Styling & techniek

We besteden bij Vloerenland naast styling en trends ook veel aandacht aan de techniek.

Vraag ernaar in de winkel

 
Life Style Center