Tapijttegels
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Modulyss tapijttegels verkrijgbaar bij Vloerenland

Wat zijn modulyss tapijttegels?

Modulyss tapijttegels een duurzame keuze

Je hebt tapijttegels en je hebt tapijttegels! Het Belgische Modulyss is een fabrikant van wereldformaat. De modulyss tapijttegels zijn niet alleen anders dan alle anderen door hun eigentijds ontwerp, maar ook door de duurzame aanpak van de fabrikant.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de tapijttegel-sector ontwerpen, maken en leveren ze modulyss tapijttegels over de hele wereld.

Modulyss denkt na over elke stap die gezet wordt. Ze zijn selectief in de (gerecyclede) materialen die ze gebruiken, proberen up-to-date te blijven met internationale standaarden en volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet. Inventief, innovatief en creatief zijn kenmerken die uitstekend bij modulyss passen. Zo komen ze tot steeds betere milieuoplossingen voor de modulyss tapijttegels die ze produceren en streven ernaar de sector verder te verbeteren.

 

Tapijttegels

Vloerenland voor bedrijven

Als echte trendsetter reageert modulyss flexibel op de veranderende behoeften en verwachtingen van bedrijven die tapijttegels willen leggen. Voor iedere ontwerper en binnenhuisarchitect is de juiste kleur en structuur en het juiste interessante patroon te vinden. Doordat de modulyss tapijttegels naar hartenlust gemixt en gematcht kunnen worden, is de modulaire vloerbedekking perfect aan te passen aan het karakter van een ruimte.

 

Daar komt nog eens bij dat de tapijttegels van modulyss bijdragen aan het zuiver en gezond houden van de lucht en het verlagen van het energieverbruik. Genoeg redenen dus om je eens te verdiepen in de modulyss tapijttegels. Vloerenland vertelt je graag meer over dit mooie merk. Neem gerust contact op voor een uitgebreid advies en bekijk ons assortiment modulyss tapijttegels vast in onze webshop.

 

Toch interesse in een ander type vloer, zoals een houten vloer, laminaat of mooie pvc vloeren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Voor elke wens een prachtige vloer, bij Vloerenland.

Modulyss tapijttegels sfeer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop