Tapijttegels
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Interface Heuga tapijttegels

Interface tapijttegels

Interface tapijttegels

Interface maakt tapijttegels maar verkoopt design, zoals ze zelf zeggen. Voor bedrijven hebben ze een ruim assortiment in allerlei kleuren, patronen en formaten en met de vele voordelen van tapijttegels. Zo zorgt modulair tapijt er bijvoorbeeld voor dat er een goede akoestiek in de werkruimte is. En Interface tapijttegels zijn gemakkelijk en zonder lijm te leggen, waardoor ze indien nodig ook weer gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Nieuw in het aanbod van Interface zijn de 'skinny planks' met een grote variatie aan hout- en steenafwerkingen. Geen traditionele vierkante tapijttegels meer maar lange, dunne stroken die naar eigen inzicht en met creativiteit gelegd kunnen worden. Alle tapijttegels hebben een hoog comfort en obsorberen geluid. Het bijzondere van Interface is dat ze het materiaal van kapotte voorruiten als grondstof voor nieuwe tapijttegels gebruiken!

Tapijttegels voor bedrijven

Vloerenland is er ook voor bedrijven. Van projecttapijttegels voor intensief gebruik tot goedkope partijen tapijttegels. Voor ieder budget en voor nieuwbouw of renovatie. Omdat de aankleding van een bedrijfspand meteen een duidelijk visitekaartje afgeeft, is het wel belangrijk goed over de vloerbedekking na te denken.

Wat wil je als bedrijf uitstralen naar klanten en prospects toe? Onze adviseurs denken daar graag samen met jou over na. Ook onze styliste denkt graag met je mee. En indien je een architect of aannemer in de hand hebt genomen,

overleggen wij ook met hem of haar over de wensen en mogelijkheden. Ons team is bovendien op de hoogte van de wetgeving op het gebied van brandveiligheid in gebouwen. Aan welke strenge regels moet jouw bedrijf voldoen? Zo waarborgen we kwaliteit, en dat tegen de scherpste tarieven.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, bekijk het aanbod in de webshop of breng een bezoek aan ons Experience Center in Beek en Donk voor een nog beter beeld van ons assortiment.

 

 

Heb je nog vragen of wil je graag een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Interface tapijttegels sfeer

Onze Webshop

Wil je online de Interface collectie bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop