PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Wicanders pvc vloeren

Wicanders pvc-vloeren en kruk vloeren

Wicanders wie anders... Het Portugese merk gaat voor een gevoel van ultieme luxe. Al sinds 1868 staan ze wereldwijd bekend om hun ecologische, stijlvolle vloeren van topkwaliteit.

Pure grondstoffen uit de natuur gecombineerd met de modernste technieken, waarbij het belang van mens en natuur voorop blijft staan. Dat heeft geleid tot een unieke collectie ontwerpen volgens de laatste trends met expressieve en natuurechte dessins.

En wat natuurlijk ook erg prettig is, is dat Wicanders pvc-vloeren gemakkelijk te leggen en te onderhouden zijn en uitstekend gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming en -koeling.

Wicanders heeft een gevarieerd aanbod pvc-vloeren en kurk vloeren, variërend van zwevende vloeren met een HDF-drager en extra kurkment onderlaag, waarbij het egaliseren van de ondervloer niet nodig is, tot vinyl met voelbaar reliëf.

Stuk voor stuk zeer krasbestendig dankzij een duurzame toplaag, comfortabel en aangenaam om op te lopen, geluiddempend, geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik en met vele jaren garantie. Ook ideaal wanneer je kinderen of huisdieren hebt!

Vloerenland erkend dealer van Wicanders pvc- en kurkvloeren

Wicanders maakt onderdeel uit van Amorim, een vooruitstrevende multinational die in meer dan 67 landen actief is. In Nederland is Vloerenland één van de erkende dealers. Bij ons vind je dan ook een ruim aanbod Wicanders pvc-vloeren.

We helpen je graag een keuze te maken met ons gedegen advies en onze jarenlange ervaring. Zo kunnen we je uitgebreid vertellen over de bijzondere Corktech technologie die door Wicanders ontwikkeld is om vloeren exclusieve eigenschappen te geven.

Zonder de natuur schade te berokkenen wordt het 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare kurk gebruikt om een unieke vinylvloer met een grote mate van comfort te produceren.

Bestel je Wicanders pvc of kurk in de webshop van Vloerenland of ter plekke in onze showroom. We laten je graag onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden zien en ervaren. Ook kun je meteen al je vragen over Wicanders vinyl of één van onze andere kwalitatieve merken stellen.

Laminaat showroom

Onze Webshop

Wil je ons online PVC vloeren assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop