PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Viva Floors PVC vloeren

Viva-floors pvc vloeren

 

Vivafloors pvc-vloeren

Voor ieder interieur en in elke prijsklasse, de pvc-vloeren van Vivafloors kun je oneindig combineren. De vloeren worden al jaren gebruikt in onder andere ziekenhuizen, winkels, horeca en kantoren. Sinds kort heeft Vivafloors ook een speciale serie voor consumenten op de markt gebracht. Een vloer voor het leven voor je woonkamer, slaapkamer, hal of andere ruimte.

Vivafloors heeft een geweldig kleurenpalet, met kleuren volgens de laatste trends. Zo vind je in de collectie Vivafloors vinyl bijvoorbeeld pvc-vloeren met betonlook of visgraatmotief. En iedere pvc-vloer, ook de op echt beton lijkende betonlooktegels, hebben dezelfde aansprekende voordelen. Ze voelen warm aan, zijn gemakkelijk schoon te maken en geluiddempend.

Series

 

Lijmversie en clickversie Vivafloors vinyl

Vloerenland is één van de trotse dealers van Vivafloors pvc-vloeren. De vloeren zijn verkrijgbaar in twee varianten: lijm en click. De lijmversie vloeren worden op de ondervloer verlijmd. De clickversie vloeren worden, zoals de naam al zegt, met een handig clicksysteem in elkaar geklikt. Ze liggen dus los op de ondervloer. Kwalitatief hoogwaardige vloeren voor een passende prijs.

Als je een beetje handig bent, kun je een vinyl vloer met gemak zelf leggen. We geven je graag een aantal handige tips om het leggen nog gemakkelijker te maken. Natuurlijk kunnen wij het leggen van vinyl ook van je overnemen, want het is niet de gemakkelijkste vloer om zelf te leggen. Onze deskundige monteurs plaatsen je vloer met zorg. Je krijgt 5-10 garantie op deze arbeid, naast de fabrieksgarantie die je al krijgt op de pvc-vloer zelf.

Bezoek ons Experience Center

Breng een bezoek aan onze showroom in Beek en Donk en ontdek in een ontspannen sfeer de mogelijkheden van vinyl. Complete collecties van alle merken zijn hier te vinden. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de vloer die het beste bij je smaak, gezinssamenstelling en woonstijl past. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Vivafloors PVC sfeer

Onze Webshop

Wil je Vivafloors PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop