PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Therdex PVC vloeren

Therdex pvc vloeren

Therdex pvc-vloeren

De pvc vloeren van Therdex zijn er voor de professional en de consument die een stijlvolle pvc vloer zoekt. Ze worden gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en op een hoog esthetisch niveau. Daarnaast hecht Therdex waarde aan milieuvriendelijke en duurzame vloeren en dat geldt vanzelfsprekend voor het gehele assortiment van Therdex. Er is voor elk wat wils met een ruim aanbod in planken, tegels, visgraat en Hongaarse punt.

Wat is een pvc vloer?

PVC-vloeren zijn vloeren die zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC), een kunststof materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen vocht, vuil en slijtage. Ze zijn geschikt voor gebruik in woningen, kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes en zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en duurzame vloeroplossing.

 

Voordelen van PVC vloeren

Er zijn een flink aantal voordelen van PVC vloeren:

  • Duurzaamheid: PVC-vloeren hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen slijtage, verkleuring en vlekken. Ze zijn bestand tegen schimmel en vocht en kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  • Gemakkelijk in onderhoud: PVC-vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken met een stofzuiger en een vochtige dweil. Ze hebben geen speciaal onderhoud nodig en zijn bestand tegen de meeste huishoudelijke chemicaliën.
  • Geluidsisolatie: PVC-vloeren zijn uitstekend voor geluidsisolatie en demping, waardoor ze ideaal zijn voor appartementen, kantoren en andere ruimtes waar geluidsoverlast een probleem kan zijn.
  • Comfortabel: PVC-vloeren zijn zacht onder de voeten en bieden extra comfort dan harde vloeren zoals tegels of beton.
  • Breed assortiment: PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur. Ze kunnen eruit zien als houten planken, tegels, enz.
  • Kostenbesparing: PVC-vloeren zijn over het algemeen goedkoper dan hardhout, tegels of stenen vloeren en kunnen worden geïnstalleerd zonder sloop- of constructiewerkzaamheden.
  • Veiligheid: PVC-vloeren zijn antislip, waardoor de kans op uitglijden en vallen wordt verminderd.
 
PVC vloer leggen

Milieuvriendelijk, duurzaamheid en gezondheid

Als je een pvc vloer produceert dan kun je gebruik maken met chemische stoffen die het productieproces vereenvoudigen en versnellen, maar die niet echt milieuvriendelijk zijn en minder gezond voor mens en dier. Daar Kiest Therdex niet voor want zij produceren pvc vloeren ZONDER ftalaten en ze maken gebruik van bio-weekmakers de zgn. isoborbide-weekmakers. Deze bio-weekmaker is gemaakt van sorbitol en vetzuren en is opgebouwd uit duurzame sojaolie en biologisch afbreekbaar. Deze vloeren zijn gecertificeerd met het ECO+ certificaat.

En als je kind over de vloer kruipt dan hoef je je geen zorgen te maken, want de vloer is veilig, hygiënisch en kindvriendelijk. De Therdex pvc vloeren zijn bestand tegen intensief gebruik, krasbestendig en ze voorkomen streepvorming. Kies voor gemak, een stijlvol interieur en voor een gezonde leefomgeving in huis.

Roomvisualizer

Een vloer is heel bepalend in het interieur, het is de basis van je interieur. Door gebruik te maken van de handige roomvisualizer wordt het snel duidelijk hoe je vloer er in het echt uit gaat zien. Je upload een foto op de website van Therdex en dan kun je elke willekeurige vloer uit de pvc collectie van Therdex zien. Zo krijg je snel een idee of de betreffende vloer iets voor jou is.

Architecten en interieurarchitecten

Wij werken steeds meer samen met architecten en interieurontwerpers, maar dat geldt ook voor Therdex PVC vloeren omdat deze door architecten en interieurontwerpers toegepast worden in hun ontwerpen bij bedrijven en particulieren.

Compleet aanbod pvc vloeren

Bij Vloerenland hebben wij een zeer compleet aanbod in pvc vloeren die wij leggen. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren, pvc vloeren, tapijt, tapijttegels en vinyl. Door onze constante kwaliteit en ruime ervaring, worden wij in de vloerenbranche gewaardeerd mede omdat wij de trends volgen. Bezoek ons bedrijf eens om te kijken wat we bedoelen en om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen. Tot ziens in ons Experience Center XXL?

 

Deze Webshop

Wil je Therdex PVC vloeren bekijken? Wij hebben ons bedrijf in Brabant maar ook als je wat verder weg woont, bijvoorbeeld Venray en omgeving, dan ben je voor de mooiste pvc vloeren vanuit Venray binnen 30 minuten bij ons op locatie.

Bezoek dan nu onze webshop

Hoomline laminaat Helmond