PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
mFlor PVC vloeren

mFlor pvc vloeren

mFLOR pvc-vloeren

Wat mFLOR vinyl al jaren zo populair maakt, is dat de pvc-vloeren nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. mFLOR pvc-vloeren zijn mooi, sterk en ook nog eens scherp geprijsd. Je hebt de keuze uit een breed kleurenpalet en krijgt tot 15 jaar garantie. En, last but not least, ze zijn brandvertragend en volledig recyclebaar, want mFLOR heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze investeren voortdurend in milieuvriendelijke producten en productieprocessen. Dat heeft geleid tot het zuiverste pvc dat net zo veilig is als kinderspeelgoed dat in de mond gestopt kan worden. Meer dan genoeg pluspunten dus!

Bij Vloerenland vind je onder andere de volgende mFLOR series:

Hoofddealer van mFLOR vinyl

Vloerenland is hoofddealer van mFLOR pvc-vloeren in de regio. In onze showroom vind je dan ook de gehele collectie van mFLOR. Alle mogelijke uitvoeringen, en dat is een hele waslijst zoals je hierboven kunt zien, kun je bij ons bestellen. Bovendien kun je zelf oneindig combineren. Tijdens de zoektocht naar jouw ideale vloer begeleiden we je niet alleen bij het vinden ervan, onze ervaren leggers kunnen jouw vinyl vloer ook vakkundig plaatsen. Geniet binnenkort ook van het comfortabele gevoel en aangenaam zachte loopgeluid van mFLOR vinyl.

 

Mflor PVC sfeer

 

Kijk eens rustig rond in onze webshop en ontdek de vele mogelijkheden. Van extra grote afmetingen bij de GRAND-collectie tot natuurechte oppervlaktestructuur bij de Authentic serie, de mogelijkheden zijn eindeloos. En iedere strook of tegel heeft zijn eigen motief om het nog echter te laten lijken. In onze showroom vertellen we je hier ook graag meer over.

AL eens naar de Mflor Floorplanner gekeken? Probeer hier de Mflor Floorplanner

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Onze Webshop

Wil je mFlor PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop