PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Green-flor PVC vloeren

Green-flor pvc vloeren

Green-Flor pvc-vloeren

Green-Flor staat bekend om zijn modulaire, veerkrachtige pvc-vloeren die met hun authentieke designs en realistische opdrukken nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden zijn. Dankzij de nieuwste technieken kan het originele hout- of steenmotief perfect gereproduceerd worden. 

Bovendien zijn de vloeren onderhoudsarm, waardoor ze zorgeloos gebruikt kunnen worden, en voldoen ze aan de hoogste eisen, waardoor intensief gebruik van deze vloer geen enkele ongewenste sporen nalaat. Met vrijwel elk budget kun je een passende Green-Flor pvc-vloer vinden.

Bij Vloerenland kun je de volgende Green-Flor series kopen:

 

Ook voor een Green-Flor PVC vloer ben je bij Vloerenland aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod vloeren die heerlijk comfortabel aanvoelen. En met design strips kun je zelf een uniek patroon aan je vinylvloer toevoegen.

In onze showroom wijzen we je graag de weg in het ruime aanbod. Want met zoveel merken, kleuren, patronen en formaten is het misschien moeilijk door de bomen het bos te blijven zien.

Ook online kun je je alvast verdiepen in de mogelijkheden. Je kunt je favoriete Green-Flor pvc-vloer zelfs direct online bestellen. Doe je liever eerst ideeën en inspiratie op?

Vul dan onze gratis woonstijltest in. Je weet dan meteen welke van de 8 interieurstijlen het beste bij je past. Met deze voorkeursstijl kun je in de showroom vervolgens gemakkelijk bijpassende vloeren vinden en vergelijken.

 

Video met leginstructie van Green-flor

Je Green-Flor pvc vloer laten leggen

Bij Vloerenland kun je er ook voor kiezen je vinyl te laten leggen door onze deskundige medewerkers. Op deze manier hoef je nergens meer naar om te kijken. Onze adviseurs informeren je graag naar de mogelijkheden. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Ons team staat te popelen om je te helpen, advies te geven en te begeleiden bij je keuze. We leveren kwaliteit op het gebied van advies, styling, vloeren en arbeid.

Green-flor sfeer

Onze Webshop

Wil je Green-Flor PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop