PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Gerflor PVC

Gerflor pvc vloeren

Gerflor pvc-vloeren

Gerflor pvc-vloeren staan bekend om hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Van de gezondheidszorg en hotels tot het onderwijs en winkels en van huizen tot sporthallen en kantoren. De vloeren zijn zo populair omdat ze een hoge slijtvastheid hebben en zeer duurzaam zijn. Gerflor vinyl is zowel in de keuken, badkamer als woonkamer de ideale vinyl vloer. Met prachtige, realistische hout- en tegeldesigns en te koop op rol, als stroken of als tegels. Van een natuurlijke look tot een moderne beton- of marmerlook!

Gerflor bied je de mogelijkheid de pvc-vloer te plakken of te lijmen, te installeren met het handige kliksysteem of zwevend te leggen. Stroken en tegels met geïntegreerde, drukgevoelige lijm kunnen snel gelegd en weer verwijderd worden. Doordat naden en kieren ontbreken, kunnen bacteriën en stoffen niet blijven hangen. Ideaal voor ruimtes die veelvuldig gebruikt worden. En vinyl met een schuimrug werkt ook nog eens geluiddempend.

Nog een belangrijk voordeel van een vinyl vloer is dat er weinig restafval van vinyl overblijft, wat beter is voor het milieu. Met een levensduur van maar liefst 20-30 jaar en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is een Gerflor pvc-vloer een slimme keuze.

Bezoek ons voor een Gerflor pvc vloer

Je bent van harte welkom om het uitgebreide assortiment Gerflor pvc-vloeren bij Vloerenland te komen bekijken. In ons unieke Experience Center hebben we veel vloerideeën in beeld gebracht. Hier staan onze adviseurs voor je klaar om de verschillende mogelijkheden met je te bekijken en te vergelijken.

Ook kun je een afspraak maken met onze styliste voor een gratis maatwerk adviesgesprek. En omdat wij rechtstreeks bij Gerflor inkopen, kun je een eerlijke prijs verwachten. Dit in combinatie met onze topservice en uitstekende legservice maakt Vloerenland tot jouw betrouwbare partner.

 

Gerflor-PVC-vloer

Krijg al je woonwensen samen met ons in beeld

Nog vragen over informatie op onze website? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag!

Onze Webshop

Wil je ons online assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop