PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Douwes dekker PVC vloeren

Douwes dekker pvc vloeren

 
Douwes Dekker PVC vloeren

Douwes Dekker pvc-vloeren

Met Douwes Dekker pvc-vloeren haal je karakter in huis. De stroken en tegels van het pvc van nu zijn niet meer te vergelijken met het zeil zoals we dat van vroeger kennen. Een vloer van Douwes Dekker is verkrijgbaar in twee varianten. Je hebt de pvc-vloer die zwevend wordt gelegd, of  het wordt verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. Nieuw! Rigid PVC van Douwes Dekker met top-down klik-systeem en geïntegreerde ondervloer.

Daarnaast zijn er massieve stroken die direct op de ondervloer verlijmd worden. Bij dit type vinyl vloer is het vooral van belang dat de ondergrond droog, schoon en vlak is. Is dat niet het geval, dan dient de ondervloer eerst nog geëgaliseerd te worden.

Douwes Dekker is al jarenlang mateloos populair. Daar zijn verschillende redenen voor te noemen. De pvc-vloeren voelen warm en comfortabel aan je voeten. Ze zijn geluiddempend en waterbestendig en kunnen probleemloos over vloerverwarming en vloerkoeling gelegd worden. De verlijmbare versie vinyl kun je zelfs met een gerust hart in de keuken of badkamer leggen.

Douwes Dekker PVC kopen bij Vloerenland

Bij Vloerenland vind je het complete assortiment natuurgetrouwe hout- en steendecors, verschillende formaten en diverse bijpassende randafwerkingen van Douwes Dekker. Als erkend Douwes Dekker dealer kunnen we je uitgebreid informeren over de mogelijkheden en series waaruit je kunt kiezen, zoals de series ‘avontuurlijk’ en ‘vriendelijk’.

Vloerenland voert de hele collectie Douwes Dekker pvc vloeren:

  • Ambitieus
  • Praktisch

Ook vertellen we je graag over onze professionele legservice of geven we je tips om je vinyl vloer zelf te leggen. Bij Vloerenland begeleiden we je gedurende het gehele proces.

 

 

Je kunt Douwes Dekker pvc-vloeren direct online bestellen in ons bedrijf, welke zeer de moeite waard is om te bezoeken. Niet alleen het kopje koffie zorgt voor een warm welkom, ook ons inspirerende Experience Center, geeft je boven verwachting veel nieuwe ideeën. We hebben voor elke vloer een oplossing en voor iedere gezinssituatie een vloer!

 

Zien we je snel?

Douwes dekker PVC sfeer

Onze Webshop

Wil je Douwes Dekker PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop