PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Design Flooring PVC vloeren

Design Flooring pvc vloeren

Design flooring pvc-vloeren

Wat je stijl ook is of voor welke ruimte je ook een vloer zoekt, de collectie van Design flooring biedt een ruime keuze aan kleuren en structuren, geïnspireerd door hout en steen.

Waar houten vloeren nogal eens eens werken, gaat Design flooring vinyl jaren mee zonder dat je kwaliteitsverschil ziet. En waar natuursteen koud aan kan voelen en vlekken moeilijk weg te krijgen zijn, geleiden Design flooring pvc-vloeren de warmte uitstekend, zijn ze gemakkelijk te combineren met

vloerverwarming en –koeling en zijn ze zeer eenvoudig te onderhouden. Het grote voordeel van de pvc-vloeren van Design flooring is dat deze vloeren ook op een ongelijke ondergrond gelegd kunnen worden. Het versterkte vinyl is aan te brengen op niet volmaakte of oneffen ondervloeren of harde vloeren, zonder dat onvolkomenheden in de vloer er doorheen schijnen.

De waterdichte en geluiddempende vloeren zijn dankzij het gepatenteerde klik-sluitsysteem bovendien gemakkelijk te installeren.

 

 

 

Design flooring PVC vloeren bij Vloerenland

Je pvc-vloer is helemaal naar wens te maken met de bijbehorende elementen, zoals een rand, designstrip of ander kenmerk. Zo creëer je je eigen unieke vloer, helemaal in de stijl en het formaat dat je zoekt. Vloerenland begeleidt je graag tijdens dit proces. Een nieuwe vloer kies je namelijk niet iedere dag dus het is belangrijk hier voldoende tijd in te steken en te investeren in een goede vloer waar je jaren plezier van hebt.

Design Flooring voor bedrijven

Naast de collecties voor in huis zijn er ook PVC vloeren voor bedrijven.

Ook het leggen van de vloer kunnen wij je uit handen nemen. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden. We leggen de Design flooring pvc-vloer perfect, zodat hij met gemak de dagelijkse eisen van een druk familieleven kan doorstaan. Bezoek onze showroom om de verschillende soorten Design flooring vinyl van dichtbij te bekijken en een keuze te maken. In ons Experience Center XL kun je uitgebreid ervaren hoe de verschillende stijlen de uitstraling van een ruimte kunnen veranderen.

Nog vragen? Ook dan staat ons betrokken team voor je klaar!

 

Design Flooring PVC in keuken

Onze Webshop

Wil je ons online PVC aanbod bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop