PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Amtico PVC vloer sfeer

Amtico pvc vloeren

Amtico pvc-vloeren

Amtico pvc-vloeren zijn met recht authentiek te noemen. Met prints van bijvoorbeeld stenen tegels worden per vierkante centimeter unieke designs gecreëerd. Niet van echt te onderscheiden maar wel enorm sfeer verhogend. De opdrukken van hout en steen zijn zeer gedetailleerd, echter kan niet!

De creatieve dessins en de vele legmogelijkheden maken het bovendien mogelijk Amtico vinyl oneindig te variëren. Zo breng je eenvoudig een eigen, persoonlijk patroon aan. En de pvc-vloeren zijn ook nog eens van de hoogste kwaliteit. Strenge controles zorgen voor een technisch perfecte vloer.

De vlekresistente pvc-vloeren van Amtico zijn gemakkelijk schoon te maken en houden. Wanneer er wat water geknoeid wordt, trekken ze niet meteen krom. Wanneer er een vaas op kapot valt, zullen ze niet meteen barsten en het is geen bron van stofmijt.

Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan aan een strook of tegel, dan is deze eenvoudig te vervangen, zonder dat de hele vloer vervangen moet worden. Vinyl geniet dan ook steeds meer populariteit boven bijvoorbeeld tegelvloeren.

Je Amtico pvc vloer bij Vloerenland bestellen

In de webshop van Vloerenland vind je een ruim gamma aan pvc-vloeren van allerlei vooraanstaande merken. Hier kun je eenvoudig een bestelling plaatsen die we met de grootste zorg bij je thuisbezorgen.

Wil je een Amtico pvc vloer liever eerst met eigen ogen bekijken, voordat je een keuze kunt maken? Breng dan een bezoek aan ons Experience Center in Beek en Donk. Ons 'shop-in-shop' concept maakt het mogelijk gemakkelijk per merk te shoppen maar je kunt ook per stijl rondkijken.

Vul onze gratis woonstijltest online in om te ontdekken welke woonstijl het beste bij je past. Deze woonstijl kun je vervolgens in ons bedrijf nog eens nader bekijken. Zo vind je de perfecte vloer voor je ruimte, je woon- en gezinssituatie en je wensen.

Ook onze adviseurs helpen je graag verder.

Met bijna 20 jaar ervaring vinden wij voor elke vloer een oplossing!

Amtico PVC woonkamer

Onze Webshop

Wil je ons online PVC vloeren aanbod bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop