PVC vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Slaapkamer Ambiant PVC

Ambiant pvc vloeren

Ambiant pvc-vloeren

Klinkende namen als Creative Tiles en Ultimo Tiles met sprekende dessins van bijvoorbeeld luxe leisteen, het zijn slechts een paar voorbeelden van de bekende Ambiant pvc-vloeren. Ook de grote tegelformaten, die voor een unieke vloer zorgen, vinden gretig aftrek. En omdat Ambiant pvc-vloeren in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn, is er voor elk wat wils.

 

Ambiant PVC vloeren

 

Veel architecten en projectontwikkelaars kiezen voor de sterke, vlakke en vormvaste pvc-vloeren van Ambiant. Ook in intensief belopen ruimtes staan deze vloeren hun mannetje. De realistische motieven en structuren spreken steeds meer mensen aan. En de onderhoudsarme en geluiddempende aspecten zijn ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Value-for-money, zoals ze het zelf zeggen. De transparante toplaag met PUR-finish zorgt voor een uitstekende bescherming, eenvoudig onderhoud en een lange levensduur. Optimaal comfort in verschillende afmetingen en voor een scherpe prijs.

Op dit moment vind je de volgende collecties van Ambiant in het assortiment van Vloerenland:

Geen omkijken naar Ambiant pvc vloeren

Vloerenland zorgt ervoor dat je, zonder met teleurstellingen of verrassingen te maken te krijgen, kunt genieten van een zorgeloze pvc-vloer.

De kans op fouten is bij ons vrijwel uitgesloten, omdat wij alles in het werk stellen om je vloer perfect af te leveren. Mocht er zich onverhoopt toch iets voordoen, dan lossen wij het voor je op. Dat is een belofte die we al bijna 10 jaar nakomen.

Onze unieke legservice geeft je de garantie dat je nieuwe pvc-vloer vakbekwaam wordt gelegd, en dat ook de ondervloer de benodigde aandacht krijgt. Zo past alles perfect bij elkaar en sluit het optimaal op elkaar aan.

In ons bedrijf vertellen we je er graag meer over. In ons vernieuwde Experience Center zijn alle woonstijlen vertegenwoordigd. Kijk dus rustig rond om nieuwe vloerideeën op te doen.

En kopjes koffie en advies delen we graag uit. Ontdek het tijdens een inspirerende tour door ons uitgebreide Experience Center.

 

Ambiant PVC werkkamer

 

Heb je nog vragen of wil je graag een maatwerk offerte?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ook direct online bestellen!

Onze Webshop

Wil je Ambiant PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop