Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
pvc-vloer-veghel

Voor jouw PVC vloer vanuit Veghel naar Beek en Donk: het is het waard!

Als er een aanbieder van PVC vloeren bij jou thuis in Veghel om de hoek zit, kan het misschien wel overbodig voelen om voor je PVC vloer verder dan Veghel te rijden. Velen namen echter de moeite om ook een kijkje te nemen in het Experience Center XXL van Vloerenland. Een bezoek aan Vloerenland in Beek en Donk is een kleine investering die je direct terugverdient.

Waarom al die moeite?

Misschien wel om de reden dat wij de hele dag niks anders doen dan PVC vloeren leveren en plaatsen, het is onze specialiteit. Daarnaast hebben wij alle soorten vloeren en veel bekende merken onder één dak. Ons team van adviseurs legt je precies uit hoe het zit en waarom het de moeite waard is om verder dan Veghel te kijken als je op zoek bent naar een goede PVC vloer! Wij hebben vloeren, vloeren en nog eens vloeren.

Beste prijs-kwaliteitverhouding pvc vloeren

Een lage prijs is natuurlijk mooi meegenomen als het bijvoorbeeld om een PVC vloer gaat, zolang het niet ten koste gaat van de kwaliteit. Wij geven je op basis van jouw voorkeuren (technisch) advies en we helpen je bij het maken van de juiste keuze. Wij leveren en plaatsen tegen eerlijke prijzen, waarna je zorgeloos kunt genieten van je aangeschafte vloer.

Als specialist in PVC vloeren kunnen wij de verschillen tussen verschillende merken en soorten PVC duidelijk uitleggen, waardoor het duidelijk wordt, waarom het ene PVC goedkoper is dan het andere PVC.

 
PVC vloeren

Is PVC de juiste vloer voor jou?

Voordat je een PVC vloer aanschaft, zul je goed moeten nadenken of PVC de juiste vloer is voor jouw woonsituatie, wat voor soort PVC vloer voor jou geschikt is en hoe je de vloer gaat installeren. Wil je zelf je PVC vloer gaan leggen? Kies je voor verlijming of voor click-pvc? Woon je in een koopwoning of een huurwoning? Is er sprake van vloerverwarming of vloerkoeling? Is het project nieuwbouw of renovatie? Ligt er al een vloer en wordt deze verwijderd of blijft hij liggen?

Bij Vloerenland krijg je altijd uitleg en advies op maat, zodat je een zorgeloze vloer krijgt waar je nog vele jaren van kunt genieten.

Ultieme ervaring en inspiratie

In ons Experience Center XXL in Beek en Donk kun je alle soorten vloeren op je gemak bekijken. Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste vloer. Online shoppen kan ook, maar het is de vraag of je vanaf een online foto de echte kleur kunt zien? En wil je niet even voelen hoe de vloer aanvoelt?

Ben je benieuwd naar een prijsindicatie of begroting? Daarvoor is een ritje naar een showroom toch echt geen overbodige luxe. Een bijkomend voordeel van Vloerenland is dat wij een Experience Center XXL hebben, wat betekent dat je bij ons in één keer een groot aanbod vloeren kunt bekijken.

 

Extra service en garantie

Hoe zit het dan met service en garantie? Een professionele leverancier als Vloerenland onderscheidt zich door betrouwbaarheid en de best mogelijke service. Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie die je op een PVC vloer krijgt, bieden wij 2-5 jaar garantie op arbeid als je je PVC vloer door ons bij jou thuis in Veghel laat leggen. Ook bij 'doe-het-zelf' PVC vloeren kun je gebruikmaken van ons complete serviceapparaat. Wij zorgen ervoor dat je een zorgeloze vloer krijgt en geven je bij aankoop van je PVC vloer tips over hoe je de vloer, heel lang in topconditie kunt houden.

Een andere service die wij kunnen bieden bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in Veghel en omgeving is dat we een vloerinspectie laten verrichten door een gespecialiseerd bedrijf om te kijken wat de staat van de huidige vloer is. Dit brengt zaken aan het licht die anders verborgen zouden zijn gebleven. Het resultaat van dit onderzoek kan reden zijn om een andere vloer te adviseren of om je ondervloer nog voor te behandelen. Wij garanderen dat jij tevreden bent en blijft over het eindresultaat!

Kijk dus niet alleen naar de prijs bij de keuze voor een PVC vloer, maar kijk verder dan Veghel om te profiteren van de voordelen: legservice, garantie, advies op maat, inspiratie en een fysieke kennismaking met jouw vloer!

 

Zien we je snel in onze showroom te Beek en Donk?

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

pvc vloer over tegels leggen