Mijn winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting
PVC_vloer_regio_Uden

Pvc vloer Uden

Extra lang genieten van jouw PVC vloer in Uden

Woon je in Uden en ben je op zoek naar een PVC vloer? Bij Vloerenland vind je alles onder één dak. Wij zijn niet alleen de grootste vloerenspeciaalzaak van Zuid-Nederland, ook op het gebied van kennis en kunde, ervaring en advies hebben wij alles in huis.

 

Voor een mooie PVC vloer ben je bij ons dus zeker aan het juiste adres. Maar ook voor andere soorten vloeren kun je bij ons terecht. Als je een vloer bij ons bestelt, dan krijg je advies over het optimale onderhoud van jouw PVC vloer, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

 

Vivafloors_pvc_vloer

Tips voor de aanschaf van een PVC vloer

Hoe houd je jouw PVC vloer thuis in Uden zo lang mogelijk in topkwaliteit? Wij geven je graag een aantal adviezen en tips:

 • Kies om te beginnen een vloer die past bij jouw gezinssamenstelling.
 • Zoek een zwaardere kwaliteit vloer uit dan je voor jouw ruimte eigenlijk nodig hebt. Zo verleng je namelijk de levensduur extra, tegen een geringe meerprijs.
 • Alle PVC vloeren worden tijdens het productieproces voorzien van afdoende UV-werende grondstoffen in de toplaag, zo zijn ze gegarandeerd bestand tegen inwerking van zonlicht. Toch dat raden wij en fabrikanten je aan voldoende zonwerende maatregelen te treffen, in het bijzonder, wanneer de (middag)zon lang en intensief op de vloer schijnt.
 • Elke PVC vloer die in Nederland verkocht mag worden, wordt vooraf door de fabrikant uitgebreid getest. Volg daarom de PIT symbolen op de stalen in de winkel of in de webshop. Je kunt ook vragen naar het technische fiche van de betreffende pvc vloer, die door de fabrikant standaard geleverd wordt. Dan weet je precies wat je koopt en dan zie je snel genoeg of het wel de vloer is waar je eigenlijk naar op zoek bent.
 • Na aanschaf van de nieuwe pvc vloer krijg je een onderhoudsadvies op maat en een starterskit van Vloerenland voor het onderhouden van de pvc vloer. Onderhoud je vloer optimaal door deze regelmatig te stofzuigen. Plaats standaard bij elke ingang een inloopmat en zorg dat deze mat niet verzadigd raakt, want dan kan deze geen vuil meer opnemen. Hou in elk geval zand buiten de deur, want dat is vijand nummer 1 voor elk type vloer!
 • Je PVC vloer is gebaat bij periodiek onderhoud. Afhankelijk van het gebruik, kun je je vloer met een speciale polish behandelen. Deze zorgt voor een extra beschermende laag, neutraliseert eventuele kleine krasjes en is gemakkelijk zelf aan te brengen. Volg altijd de instructies die op de verpakking staan en wijk daar niet van af.
 • Laat je dag niet verpesten door een krasje of onherstelbare beschadiging. In de meeste gevallen kan de beschadigde tegel of strook vervangen worden. Voor onze vakmannen is zo’n klusje geen enkel probleem.
 • Het wordt nogal eens vergeten, maar zorg er altijd voor dat je een aantal m2 vloer reserve houdt, die kun je dan gebruiken als er een onverhoopte reparatie plaats moet vinden.
 • Als de pvc vloer verlijmd is en net geïnstalleerd, geef de lijm dan voldoende tijd om uit te harden. Zorg ervoor dat de vloer minimaal belopen wordt zet de eerste 48 uur GEEN zware spullen of meubels op de pvc vloer. De lijm is na installatie nog te vers en als je er dan een zwaar object op plaatst, dan krijg een blijvende afdruk in de vloer.
 • Zorg er ook voor dat de vloerverwarming bij pvc op constante temperatuur blijft, de eerste week, nadat de installatie heeft plaatsgevonden.

 

 

Met bovenstaande tips kun je ervoor zorgen, dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw PVC vloer.

 

Kom naar ons Experience Center XXL

Vanuit Uden is Vloerenland eenvoudig te bereiken. In ons Experience Center XXL staat ons team voor je klaar om je van A tot Z te helpen bij het uitkiezen en onderhouden van jouw nieuwe vloer. Een vloer wordt een zorgeloze vloer als deze aansluit bij je gezinssituatie, je interieur, je budget en nog zoveel meer. Laat ons daarom met je meedenken, zo kom je tot het allerbeste resultaat!

Weet je nog niet zeker of een PVC vloer iets voor jou is? Bij Vloerenland vind je gelukkig ook allerlei andere vloeren, zoals houten vloeren, laminaat, tapijt en vinyl. Laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod en doe zoveel inspiratie op als jij nodig hebt! Wil je alvast zien welke merken pvc vloeren wij verkopen?

Kijk dan in de pvc vloeren webshop hieronder, door te klikken op: 'Bezoek dan nu onze webshop'.

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

pvc-vloer-Uden