Mijn winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting
PVC_vloeren_helmond

PVC vloer in regio Helmond kopen

Voor jouw PVC vloer in regio Helmond inspiratie opdoen

Je bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer en wil daarvoor niet stad en land aflopen. In Helmond of niet al te ver daarvandaan graag, als het even kan! Dan komt het goed uit dat het Experience Center van Vloerenland zich op slechts zo’n tien minuten rijden van Helmond bevindt. Bij ons vind je een ruime keuze op het gebied van PVC vloeren, maar ook voor een andere vloer zit je bij Vloerenland goed!

 

Experience-Center-Vloerenland

Waarom voor een PVC vloer vanuit Helmond naar Beek en Donk rijden?

Bij Vloerenland in Beek en Donk vind je alle soorten vloeren onder één dak. Topvloeren van de beste kwaliteit, zoals laminaat, PVC, tapijt of een echt houten vloer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor vloeroplossingen. Daarbij voorzien wij je graag van advies op maat om zo tot een goede keuze te komen. En ook als je twijfelt over de voordelen en nadelen van de verschillende soorten vloeren, dan kunnen wij jou als geen ander helpen, omdat wij alle kennis over vloeren in huis hebben. Met maatwerk advies, een deskundige leginstructie en de juiste materialen op zak ga jij met jouw nieuwe PVC vloer weer richting Helmond!

 

De voordelen van een PVC vloer?

 • Duurzame keuze: een PVC vloer gaat lang mee omdat het een sterke vloer is met een goede slijtlaag.
 • Onderhoudsvriendelijk: een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken. Dankzij het gladde oppervlak is stofzuigen en dweilen een fluitje van een cent.
 • Goed bestand tegen vocht: knoeien met water is voor een PVC vloer geen probleem.
 • Warmte doorlatend: vloerverwarming kan zonder problemen gecombineerd worden met een PVC vloer. PVC laat de warmte goed door en zorgt er tevens voor dat de vloer lekker warm aanvoelt aan je voeten.
 • Geluiddempend en minimaal contact- en loopgeluid: door deze fijne eigenschappen is een PVC vloer ook erg geschikt voor jouw appartement in Helmond.
 • Beschadigingen gemakkelijk te verhelpen door een strook of tegel plaatselijk te vervangen.
 • Zelf te leggen: met wat geduld, tijd en concentratie kun jij zelf een PVC vloer bij jou thuis leggen.
 • Ruime keuze: PVC vloeren zijn met allerlei dessins verkrijgbaar, zelfs met een nauwelijks van echt te onderscheiden houtprint.
 
Visgraat PVC vloer helmond

De voordelen van Vloerenland

Weet je inmiddels zeker dat een PVC vloer bij jou thuis niet zal misstaan? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan de showroom van Vloerenland, en koop je PVC vloer op een steenworp afstand van Helmond. Weet je nog niet precies wat je wilt? Misschien een houten vloer, pvc vloer, laminaat, tapijttegels, tapijt op de slaapkamers, goedkope tapijttegels voor kantoor of vinyl op de slaapkamers? Jouw vloer of pvc-vloer ga je hier gegarandeerd vinden. Bij ons profiteer je van:

 • Maatwerk
 • Garantie op arbeid
 • Ervaren vakmensen
 • PVC vloer in elke prijsklasse
 • Experience Center XL om jouw stijl te ontdekken
 

Merken pvc vloeren die wij onder andere voeren: Quick-step, Douwes Dekker, mFLOR, Tarkett, Therdex, Vivafloors, Green-flor, Floorify en Ambiant.

 

De prijzen van PVC vloeren

Een PVC vloer is bij ons al verkrijgbaar vanaf €29,95 per vierkante meter. Kijk in de webshop als je benieuwd bent wat een pvc vloer kost zonder legkosten van de pvc vloer.

PVC vloeren showroom vlakbij Eindhoven

Loop gerust bij ons binnen zonder afspraak als je een PVC vloer in de regio Eindhoven zoekt! Meestal hebben we direct tijd om jouw vragen te beantwoorden, maar als je er zeker van wilt zijn dat we alle tijd voor je hebben, maak dan even een afspraak. Naar onze showroom rijden in Beek en Donk voor een PVC vloer is ook vanuit Helmond de moeite waard, want wij hebben alle bekende en (nog) minder bekende merken. Hopelijk tot binnenkort in ons Experience Center XXL!

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

 
pvc-vloer-leggen-of-doe-het-zelf