Mijn winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting
PVC_vloer_Ekkersrijt

PVC vloer Ekkersrijt

Ga je voor jouw PVC vloer naar Ekkersrijt of kijk je verder?

Natuurlijk kun je voor een PVC vloer vanuit Eindhoven even snel naar Meubelplein Ekkersrijt rijden, maar het kopen van een nieuwe vloer is niet iets waarbij je over één nacht ijs wil gaan. Omdat de PVC vloer op dit moment een populaire vloer is, zijn er tal van aanbieders.

Bij de aanschaf van een nieuwe vloer is het verstandig om je goed te laten informeren over de kwaliteit en eventuele keurmerken. Een vloer ligt immers jarenlang in je woning of kantoor, dus dan wil je je over de kwaliteit geen zorgen hoeven te maken. Als familiebedrijf kunnen we bij Vloerenland sneller inspelen op tal van zaken dan de grote ketens op Ekkersrijt. Als speciaalzaak hebben wij de gekozen voor maatwerk vloeren van hoge kwaliteit en niet voor goedkopere standaardvloeren.

Wij hebben vloeren, vloeren en nog eens vloeren, waardoor wij een constante kwaliteit kunnen leveren. We beschikken over veel vakkennis op het gebied van vloeren, leggen dagelijks PVC vloeren en in de buitendienst werkt een vast team dat beschikt over veel ervaring in het leggen van de vloeren. Wij geven naast fabrieksgarantie ook garantie op arbeid, waardoor je altijd zeker weet dat je vloer goed gelegd wordt.

 
Vivafloors_pvc_vloer

Waarom klanten voor Vloerenland kiezen

Wij plaatsen vloeren door heel Zuid-Nederland en we ontvangen steeds meer mensen in ons Experience Center XXL. Veel van deze mensen kiezen er bewust voor om Ekkersrijt voorbij te rijden en naar een winkel te gaan waar kwaliteit voorop staat. Waarom ze dat doen? Onder andere vanwege de volgende redenen:

 • Vrienden, familie en bekenden hebben ons aangeraden.
 • Klanten hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze vloeren, ons advies en onze vakmensen.
 • De prijs-kwaliteit-verhouding is goed, je krijgt waar voor je geld.
 • We hebben alle soorten vloeren onder één dak. Je hoeft dus niet naar verschillende winkels om verschillende soorten vloeren te bekijken.
 • Klanten hebben bij ons het gevoel dat vragen eerlijk beantwoord worden, zonder gevoel van winstbejag.
 • Wij stellen je veel vragen, want we willen precies weten wat je woonsituatie is en wat je wensen zijn zodat we je een echt passend advies kunnen geven.
 • Je offerte is gebaseerd op het verslag van de vloerinspectie, die is uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf, bij jou op locatie. Een unieke service van Vloerenland.
 • Je krijgt bij ons naast fabrieksgarantie ook 'garantie op arbeid', waardoor onaangename financiële verrassingen uitblijven.
 • Ontstaat er onverhoopt toch een probleem? Wij doen er alles aan om het op te lossen.
 • Wij installeren dagelijks PVC vloeren.
 

Kwaliteit op gebied van PVC vloeren

Door een constante kwaliteit te leveren, van het geven van adviezen tot het klachtenvrij plaatsen van PVC vloeren, weten wij steeds meer particulieren en bedrijven aan ons te binden. Wij bestaan door mond-tot-mondreclame en we zijn in staat ons bedrijf te laten groeien door verwachtingen van onze klanten waar te maken. Wij hebben verstand van vloeren en wij weten als geen ander hoe wij een vloer klachtenvrij kunnen plaatsen.

Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw en renovatie Als een nieuwbouwwoning, nieuwbouwproject of renovatieproject start, dan worden wij daar graag zo vroeg mogelijk bij betrokken. Zo kunnen wij het bouwproces volgen en adviezen geven indien nodig en gewenst. Wij geven ook advies wanneer er sprake is van PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling, maar dat doen wij ook in geval van laminaat, vinyl. tapijttegels of tapijt.

 

Bij nieuwbouw en renovatie schakelen wij een externe specialist in om de kwaliteit van de woning of bestaande vloeren te inspecteren. Aan de hand van het inspectieverslag zullen wij een offerte opstellen. Mede hierdoor is het aantal klachten over onze vloeren tot een minimum gereduceerd. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan wordt dit snel verholpen.

 

Laat je op gebied van pvc vloeren voldoende adviseren

Vind jij de herkomst en samenstelling van jouw PVC vloer belangrijk, evenals je gezondheid en het milieu? Laat je dan goed adviseren over de PVC vloer. Dat kan op Ekkersrijt als je daar een mooie PVC vloer gezien hebt, maar vanaf Ekkersrijt is het ook maar een klein stukje rijden naar Beek en Donk, waar de specialisten van Vloerenland voor je klaar staan met objectieve en deskundige adviezen. En we hebben ook nog eens een Experience Center XXL waar je volop inspiratie kan opdoen!

 

Op onze website vind je meer informatie over PVC vloeren wilt en kun je alvast een kijkje nemen in onze PVC vloeren webshop.

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

 
pvc-vloer-Ekkersrijt