Mijn winkelwagen
Sluiten
 • Menu
 • Setting
PVC_vloer_Deurne, Asten en Someren

Pvc vloer Deurne, Asten en Someren

Waarom voor een PVC vloer vanuit Deurne-Someren-Asten naar Vloerenland?

De vloer in je woning of kantoor is een van de belangrijkste zaken om uit te zoeken. Je leeft erop, je maakt er intensief gebruik van en omdat het om een groot oppervlak gaat, bepaalt de vloer ook voor een groot gedeelte de sfeer in de ruimte. Bij Vloerenland hebben we alles onder één dak: een groot aanbod vloeren, meer dan genoeg inspiratie en uitgebreide kennis en ervaring.

 

Ben jij op zoek naar een PVC vloer en woon je in Deurne, Someren, Asten of omstreken? Dan is Vloerenland in Beek en Donk slechts een klein stukje rijden.

 

De voordelen van Vloerenland

 • Ontdek je interieur ‘DNA’ in ons Experience Center XXL. Inspiratie ten top! Ook voor interieuradvies op maat kun je bij ons terecht. Laat je verrassen!
 • Het is mogelijk om een vloer te kopen die je zelf gaat leggen, maar je kan ook onze vakmensen inschakelen om de vloer deskundig en met liefde te laten plaatsen. Laat je ons jouw vloer leggen? Dan heb je nergens omkijken naar en ben je verzekerd van jarenlang woonplezier.
 • Doe-het-zelvers kunnen de PVC vloer thuis laten bezorgen in Deurne, Someren of Asten of zelf afhalen.
 • Je kunt zowel in onze showroom als online ons uitgebreide aanbod vloeren bekijken en bestellen.
 • Wij hebben alles onder één dak! Kwam je eigenlijk voor een PVC vloer vanuit Deurne, Someren of Asten naar Vloerenland gereden, maar twijfel je nu of je wel PVC wil? Dan kun je direct allerlei andere mooie vloeren bekijken.
 • Wij leveren al meer dan 20 jaar vloeren aan particulieren, bedrijven en overheden. Onze specialisten staan voor je klaar om je van de benodigde kennis te voorzien. Onze adviseurs en stylisten hebben veel verstand van zaken en helpen je graag je woonwensen te realiseren.
 • We zijn een familiebedrijf en leveren maatwerk, wij hebben een persoonlijke werkwijze en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten altijd dat stapje extra. Klachten krijgen we gelukkig dan ook nauwelijks.
 • Wij kiezen zelf de merken uit die we verkopen. Daarbij kijken we naar het aanbod, eerlijke prijzen, een betrouwbare levering, milieuvriendelijke keuzes en een goede technische ondersteuning.
 • Ben je met een renovatie- of nieuwbouwproject bezig? Dan schakelen wij eerst een externe specialist in om de kwaliteit van de ondervloer te beoordelen voordat we een PVC vloer bij jou in Deurne, Someren of Asten komen plaatsen of leveren. Zijn aanbevelingen en bevindingen nemen we mee in ons advies.
 • Je koopt een PVC vloer bij ons zonder zorgen en risico. Naast de garantie die je al op de vloer krijgt, krijg je bij ons namelijk ook nog eens 2 tot 5 jaar garantie op arbeid!
   
 

Tot snel!

Ben je overtuigd van de voordelen en pluspunten van Vloerenland en rijd je vanuit Deurne, Someren of Asten graag dat stukje extra voor jouw ideale PVC vloer? Dan hopen wij snel kennis met je te maken in ons Experience Center XXL in Beek en Donk. Al vele tevreden klanten gingen je voor en als je wilt, kun je hieronder al even in de webshop snuffen!

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

 
PVC_vloeren_Vloerenland