Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
PVC_vloeren_Regio_Den_Bosch

PVC vloer Den Bosch

Op zoek naar een PVC vloer in de buurt van Den Bosch?

Een vloer is erg bepalend voor de uitstraling van een ruimte. Houd jij van een landelijke sfeer? Dan is het fijn als jouw vloer daarbij aansluit. Ga jij liever voor modern? Dan mag jouw vloer strak en minimalistisch zijn. Om bij de juiste vloer uit te komen, is deskundig advies zeer welkom. Want de mooiste vloer is niet altijd de vloer die ook op alle andere punten op je wensenlijstje hoog scoort, zoals gebruiksvriendelijkheid en onderhoudsgemak. Woon je in de buurt van Den Bosch en ben je op zoek naar een PVC vloer? Kom voor inspiratie en advies eens naar Vloerenland.

 
Vivafloors_pvc_vloeren

Kwaliteit is de investering waard

Schaf jij je vloer het liefst aan bij een vloerenspeciaalzaak? Dan is het de moeite om iets verder te rijden om de perfecte vloer te vinden. Een nieuwe vloer koop je waarschijnlijk niet heel vaak, dus je PVC vloer is het waard om van Den Bosch naar Beek en Donk te rijden. Kies voor kennis, ervaring en vakmanschap in plaats van voor rijafstand of goedkope deals. Ga voor een winkel met een uitgebreid aanbod en alles onder één dak, zodat je in één keer slaagt. Daarvoor hoef je niet lang te googelen en te rijden, want dan zit je bij ons, op nog geen drie kwartier rijden van Den Bosch, goed. Wij hebben ervaren legteams, de nieuwste collecties en hanteren marktconforme prijzen om een hoge constante kwaliteit te kunnen blijven leveren. Dat is uiteindelijk een win-win situatie, we voorkomen allerlei onnodige problemen op het gebied van de installatie van PVC vloeren. Ook als je je voorlopig alleen even wilt oriënteren loont een rit naar ons Experience Center XXL zich altijd!

 

Garantie op een PVC vloer?

Als vloerenspeciaalzaak geven wij graag Garantie op arbeid. Naast de gebruikelijke fabrieksgarantie op de PVC vloer geven we ook 2-5 jaar garantie op arbeid. Omdat onze installateurs dag in dag uit PVC vloeren plaatsen en getraind zijn in het  leggen van alle soorten PVC vloeren, hebben wij er alle vertrouwen in dat jouw PVC vloer goed gelegd wordt.

 
Visgraat PVC vloer Den Bosch

Keurmerken voor PVC vloeren

Niet alleen vloerenspeciaalzaken, ook de PVC vloeren zelf kunnen variëren in kwaliteit. Let daarom op het keurmerk dat garant staat voor een bepaalde kwaliteit. Bij PVC vloeren is dat het AgBB / DIBt keurmerk (Duits Instituut voor Bouwtechniek), het strengste keurmerk dat maximale eisen aan kwaliteit stelt. Dit keurmerk kijkt ook naar de emissiewaarden van een vloer en of de vloer geen schadelijke stoffen bevat. Niet alle vloeren zijn voorzien van een DiBT keurmerk, maar er zijn meer betrouwbare keurmerken die voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Ruime keuze in PVC vloeren

In het Experience Center XXL van Vloerenland vind je niet alleen verschillende kleuren, merken, maten en texturen in PVC vloeren, ook is onze kennis op gebied van PVC vloeren bijzonder groot, omdat het ons dagelijkse werk is. Wij hebben alleen maar vloeren, waardoor we ons hier volledig op kunnen concentreren. Bij Vloerenland vind je een complete collectie vloeren van bekende en minder bekende merken. Hier kun je meer dan voldoende inspiratie opdoen, maar kijk eerst hieronder even in de webshop.

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

 
pvc-vloer-den-Bosch