Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
pvc-vloer-boekel-erp-elsendorp-handel

Koop je PVC vloer in de regio Boekel, Erp, Elsendorp en Handel

Na wat wikken en wegen is de keuze voor jouw nieuwe vloer op PVC gevallen. Een goede keuze, al zeggen wij het zelf, want PVC heeft allerlei voordelen die jouw wooncomfort enorm vergroten. Maar na het maken van de eerste keuze volgt alweer de volgende keuze: waar ga je naartoe voor de aanschaf van PVC? Een vloerenspeciaalzaak, toch?

Het aantal vloerspeciaalzaken is beperkt, maar het aantal winkels dat PVC als bij-artikel verkoopt in Nederland is zo groot dat het haast onmogelijk lijkt om de juiste winkel te kiezen. Toch hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn om bij een vloerspecialist terecht te komen, als je maar weet waar je op moet letten. Dus zoek je een PVC vloer in de regio Boekel, Erp, Elsendorp of Handel? Bezoek ons, volg onderstaande tips en je slaagt gegarandeerd!

Uitgebreid assortiment

Het is natuurlijk fijn als je al precies weet welk type, welk merk en welk dessin je mooi vindt voor jouw PVC vloer, maar vaak weet je dat nog niet zeker. Woon je in de regio Boekel, Erp of Elsendorp, dan is het wel zo fijn als je terecht kunt bij een winkel met een uitgebreid assortiment, waar je kunt beschikken over deskundig advies. Bij Vloerenland vind je bijvoorbeeld de bekende en minder bekende merken en zowel PVC tegels en stroken als kamerbreed PVC. We hebben PVC vloeren in alle prijsklassen en met allerlei dessins. In ons Experience Center XXL ontdek je ons ruime aanbod!

 
Visgraat pvc vloer regio Boekel Erp Elsendorp en Handel

Garantie op pvc vloeren

Je krijgt standaard fabrieksgarantie op de PVC vloer van je keuze. Woon je in Boekel, Erp, Elsendorp of Handel en wil je liever niet zelf aan de slag met het leggen van je PVC vloer maar besteed je dit liever uit? Kies dan voor een leverancier die ook garantie op de arbeid geeft. Bij Vloerenland geven we standaard 2-5 jaar garantie op arbeid. Een extra reden om voor ons te kiezen, is dat vloeren leveren en plaatsen onze specialiteit is en dat onze ervaren teams van installateurs dag in dag uit de mooiste vloeren plaatsen.

Vloerinspectie vooraf

Bij PVC is het van groot belang dat de bestaande vloer droog en egaal is. Daarnaast is het de vraag of jouw cementdekvloer wel zonder kleerscheuren door onze krastest heen komt. En als je bestaande vloer niet voldoende vlak is, dan zie je dat door de PVC vloer heen. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Spijt krijgen van de aanschaf van jouw PVC vloer is wat ons betreft geen optie.

 

Woon jij in Boekel, Erp, Elsendorp of Handel? Dan kunnen wij een externe specialist langs laten komen om de staat van je bestaande vloer te beoordelen. Met het inspectieverslag en de aanbevelingen die wij vervolgens ontvangen, kunnen wij je veel gerichter advies geven en de offerte hierop afstemmen. Het aantal klachten is bij ons dan ook verwaarloosbaar en mocht er onverhoopt iets zijn, dan wordt dat naar behoren opgelost.

 

Experience Center

Loop gerust bij ons binnen zonder afspraak of maak vrijblijvend een afspraak als je er zeker van wil zijn dat we tijd hebben om je advies op maat te geven over jouw PVC vloer. Kom, als je op zoek bent naar een pvc vloer vanuit Boekel, Erp, Elsendorp en Handel, naar ons Experience Center XXL in Beek en Donk.

Als jij met je foto’s en tekeningen of plattegrond naar onze showroom komt, nemen wij graag de tijd voor je. Ben je nu al benieuwd hoe een PVC vloer er in jouw ruimte uitziet? Upload je foto dan in onze Roomviewer op de homepage van Vloerenland en ontdek thuis al wat jij het mooiste vindt!

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

pvc vloer over tegels leggen