Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Laminaatvloeren

laminaatvloeren

Maak een keuze uit het gigantische assortiment laminaatvloeren bij Vloerenland in Beek en Donk! In de buurt van Eindhoven, Helmond en Den Bosch, tref je onze grote showroom aan, met daarin een ruime keuze aan laminaat, tapijt, vinyl, PVC stroken, tapijttegels en zelfs kunstgras. Omdat wij alles onder één dak aanbieden, kunnen wij je altijd voorzien van gedegen en onafhankelijk advies, ongeacht welke vloersoort. Uiteraard leveren we ook karpetten voor een mooie aanvulling op een nieuwe laminaatvloer, wat het geheel toch meer compleet maakt!

Scherpere prijs

Voor onze laminaatvloeren werken wij o.a. samen met de volgende merken:

  • Quickstep
  • Ambiant
  • Douwes Dekker
  • Solidfloor

Onze laminaatvloeren zijn nauwelijks van massief houten vloeren te onderscheiden. Alleen dan tegen een veel scherpere prijs en met een stuk minder onderhoud. Wij zijn ook erkend dealer van Quick-step vloeren en beschikken dan ook over de meest uitgebreide grote showroom van laminaat vloeren en lamelparket vloeren van dit merk.

Mogelijkheden

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten laminaatvloeren: van V-groef tot de brede en lange laminaat plank. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je kunt bellen met +31 - (0)492 - 31 90 15 , maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons Experience Center XXL in Beek en Donk.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Bij vloerverwarming en vloerkoeling kun je natuurlijk ook kiezen voor laminaat. Al zijn daar veel misverstanden over, vaak denken mensen dat vloerverwarming en laminaat niet samengaan. Als je vooraf de installateur raadpleegd en aansluitend de juiste ondervloer kiest dan is laminaat zelfs aan te raden, want met een geschikte ondervloer leef je voor je gevoel al snel op hout.

10 DB ondervloer

Laminaatvloeren zijn ook geschikt voor appartementebn waar tegenwoordig hogere eisen gesteld worden aan contactgeluidsisolatie. Er zijn verschillende soorten ondervloeren die contactgeluid, loopgeluid en reflectiegeluid dempen. Kies voor de zekerheid een gecertificeerd 10 DB ondervloer! Voorkom boze buren, maar ook je eigen leefklimaat verbetert enorm als je een geschikte ondervloer kiest.

 

 
Laminaatvloeren Beek en Donk