Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Tegel laminaat Quick-step

Tegel laminaat

Tegel laminaat

Ben je op zoek naar laminaat in de vorm van tegels. Zoek dan niet verder. Vloerenland is dé aanbieder van tegel laminaat in meerdere soorten en kleuren. Tegel laminaat heeft de uitstraling van een stenen vloer maar met de voordelen van laminaat. Zo zijn deze tegels natuurlijk warmer en voorzien van een toplaag. Andere voordelen zijn:

  • Makkelijk te leggen dus geen hoge installatiekosten
  • In veel verschillende mogelijkheden verkrijgbaar
  • De vloer heeft een lange levensduur
  • Eenvoudig te onderhouden

 

Laminaat met tegelmotief is verkrijgbaar in het zwart, grijs, antraciet, beige of met betonlook. Vervolgens zit er ook nog tegels beschikbaar met een matte finish of hoogglans.

Vloerenland biedt tegel laminaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij selecteren onze tegels zorgvuldig zodat jij verzekerd bent van kwaliteit laminaat. Als je er interesse in mocht hebben, wij hebben ook pvc tegels.

Tegel laminaat leggen

Geen gesjouw met zware tegels. Geen dure tegelzetters. Tegel laminaat is dankzij de click verbinding makkelijk te plaatsen. Bekijk onze tips hoe je het beste laminaat legt.

Wij adviseren echter wel een ondervloer te gebruiken. Graag geven we een aantal belangrijke tips waar je met het leggen rekening dient te houden. Bekijk daarvoor de webshop voor ondervloeren.

Onze webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop voor tegellaminaat