Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Saffier laminaat

Saffier laminaat

Saffier laminaat

Dankzij haar jarenlange ervaring, innovatie en producttesten is het laminaat van Saffier van de allerbeste kwaliteit. Verschillende series met een gestructureerde toplaag, in wel 20 uiteenlopende kleuren en met een zeer scherpe prijsstelling, en dat terwijl ze de laatste trends niet uit het oog verliezen. Extra lange delen of extra brede designs? Het is mogelijk. Niet voor niets gingen al meer dan 150.000 huishoudens je voor bij hun keuze voor Saffier laminaat.

In de collectie van Vloerenland vind je onder andere de volgende Saffier series:

  • Avenida
  • Estrada
  • Serenada
  • Maxx

De Avenida serie kenmerkt zich door het lijmloze kliksysteem, een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en geringe inbouwhoogte. De Estrada collectie heeft extra brede planken met een prachtige houtstructuur, waardoor hij de look and feel van een echte houten vloer evenaart. De Serenade serie voelt eveneens aan als echt hout en is bovendien geschikt voor wat intensiever gebruik. Dankzij het erkende Click Xpress kliksysteem is hij eenvoudig te installeren.

Heb je nog vragen, wil je advies of zoek je inspiratie?

Bezoek ons of kom een keer langs!

Leggen of laten leggen?

Vloerenland helpt je niet alleen bij de keuze voor het laminaat dat het beste bij jou past, we helpen je ook met het perfect leggen van het laminaat bij particulieren als bedrijven. Besteed je het leggen van laminaat toch liever uit? Geen probleem, onze specialisten staan voor je klaar om je zorgeloos te laten genieten van je Saffier laminaat. Voor je het weet loop, ren, dans en kook je al op je nieuwe laminaatvloer!

Online bestellen

Je kunt een Saffier laminaatvloer online bestellen en thuis af laten leveren. Of in ons Experience Center bestellen of zelf je vloer op komen halen is ook een optie. Wat je ook fijn vindt, we regelen het voor je!

 

Saffier laminaat in huis

Onze Webshop

Wil je Saffier laminaat bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop