Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Quick step Floors Tom Boonen

Quick-Step laminaat

Quick-Step laminaat

Er is zoveel keuze in Quick-Step laminaat dat je voor ieder interieur een geschikte Quick-Step vloer vindt. Modern of traditioneel, breed of smal laminaat, wat je voorkeur ook heeft, het is te koop. Bovendien maakt Quick-Step gebruik van het unieke, wereldberoemde Uniclic kliksysteem, waardoor het leggen van dit laminaat een fluitje van een cent is. Quick-Step laminaatvloeren zijn daarnaast tot tien keer beter bestand tegen microkrassen dan gewone laminaatvloeren, wat deze vloeren een uiterst verantwoorde keuze maakt.

Een Quick-Step vloer ziet er als een echte houten vloer uit. Bekijk de verschillende plankformaten, houtdessins, het kleurenpalet, de groeven en de texturen. Quick-Step laminaatvloeren zijn niet alleen mooi maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Je houdt en maakt ze eenvoudig schoon. Ze zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming, bestand tegen sigaretten en UV-straling, stootbestendig en antistatisch. Als je voor levenslange garantie op de plaatsing van Quick-step in aanmerking wilt komen dan is Vloerenland de partij, want wij zijn exclusief Master Installer van Quick-step laminaat.

 

Als Royal Dealer van Quick-Step laminaat voeren we de volgende series:

Video van Quick-Step Impressive serie

 

Instructie Quick-Step laminaat leggen

 

Quick-Step laminaat Nature

 

Uitgebreide kennis en advies

Laat je inspireren met de Quickstep Flooradvisor

Omdat wij de meeste van deze series al jarenlang verkopen, hebben we veel kennis en ervaring over de mogelijkheden, soorten en verschillen tussen deze Quick-Step series. Je kunt ook de nieuwe Quick-step RoomViewer gebruiken.

Quick-Step Largo is bv. extra lang en extra breed laminaat en de Quick-Step Impressive ULTRA serie is een 100% waterbestendige laminaatvloer! Je vindt bij ons alle Quick-Step series en ook nog eens de benodigde expertise om je te helpen een keuze te maken.

In onze webshop kun je je favoriete Quick-Step laminaat direct online bestellen. Je kunt ervoor kiezen het laminaat zelf te leggen, wat erg eenvoudig is dankzij het gepatenteerde kliksysteem, of te laten leggen door het team van Vloerenland.

En met maar liefst 25 jaar garantie op je vloer ben je gegarandeerd van heel wat jaren woonplezier!

Royal dealer van Quick-Step

Vloerenland mag het predicaat Royal Quickstep Dealer voeren

Wat wij garanderen

  • Heel veel Quickstep showvloeren
  • Complete Quick-Step assortiment
  • Altijd als eerste de nieuwste collecties
  • Onze adviseurs geven professioneel advies
  • Onze installateurs plaatsen Quick-Step vakkundig

Bezoek ons Experience Center

Ervaar onze bijzondere laminaatvloeren en de voordelen van laminaat bij Vloerenland met eigen ogen.

Vloerenland - Royal Quick-step dealer

Onze webshop

Wil je Quick-step laminaat bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop


Quick step laminaat Cycling team