Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Laminaat kopen

Laminaat kopen

laminaat kopen

Sfeervol laminaat kopen

Waar moet je op letten als je laminaat wilt kopen? Hieronder alvast een aantal dingen om over na te denken!

Bekende merken

Als je een bekend merk koopt, dan heb je de garantie dat je kwaliteit koopt. Je kiest uit de nieuwste collecties en de fabrikant verkoopt standaard via de erkende dealers.

Erkend dealer

Door de komst van internet koopt men regelmatig bij onbekende internetbedrijven. Met wie doe je zaken? Waar halen zij de producten vandaan? Koop altijd bij een erkende dealer koopt! Als een dealer op de website van de fabrikant staat weet je zeker dat je garantie hebt via de NL importeur en de fabrikant. Er zijn internet handelaren die buiten de NL importeur om in het buitenland laminaat inkopen, zodat ze het laminaat tegen een lagere prijs kunnen verkopen… zonder fabrieksgarantie!

 

Online kopen?

Als je online bij Vloerenland bestelt heb je een dubbele zekerheid. Wij zijn ERKEND dealer van alle bekende laminaatmerken die op onze website staan. Wij leveren tegen de laagst mogelijke prijs MET garantie van de fabrikant via de NL importeur!

Webwinkelkeur

Vloerenland is aangesloten bij de stichting Webwinkelkeur en wij voldoen aan de strengste eisen voor onze webshops. Dat is de dubbele zekerheid die je hebt, officiële garantie en Webwinkelkeur!

Laminaat kwaliteit

Het laminaat dat je kiest bepaalt in hoge mate de kwaliteit, maar je moet het ook nog mooi vinden. Vloerenland heeft daarom naast haar webshop gekozen voor een Experience Center waar je als consument naartoe kan om de producten te voelen en ervaren.  

Kwaliteit laminaat

Laminaat kun je in alle prijsklassen kopen en er zijn verschillende kwaliteitsklassen. Die herken je aan de klasse die altijd op de verpakking staat. Klasse 31, klasse 32, klasse 33. Elk zijn ze verschillend en vraag hiernaar in de winkel of via de klantenservice.

Welke ondervloer

De juiste ondervloer bepaalt in hoge mate het comfort. Contact- en loopgeluiden kunnen heel hinderlijk zijn, maar wat heel veel mensen niet weten is dat de ondervloer ook rust in een ruimte geeft. Een goede ondervloer dempt het geluid in de ruimte, de echo verdwijnt.

Vochtscherm

Gebruik altijd een ook als het laminaat bv. op de 1e verdieping komt te liggen. Je voorkomt dat klachten bij fabrikanten dicutabel worden door de afwezigheid van een vochtscherm bij een klacht. Een vochtscherm kost in verhouding weinig en kan veel vochtproblemen voorkomen! 

De vloer...

waarop het laminaat komt te liggen moet droog vlak en drukvast zijn! Als je twijfelt overleg dan vooraf met ons!

Durf te dromen

Koop een vloer met je gevoel en niet met je verstand!

Ooit kies je voor mooist!

Kies uit het mooiste laminaat bij Vloerenland. Kies de vloer die bij je smaak, gezinssamenstelling en budget past!

 

Laminaat showroom

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop