Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Laminaat

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

SAFFIER LAMINAAT

De kwaliteit van de laminaatcollectie dankt Saffier aan haar 20 jarige ervaring. Met de nieuwste producten is de Saffier collectie helemaal bij de tijd volgens de laatste trends. Meer dan 150.000 huishoudens gingen al voor met Saffier laminaat! In plaats van verhuizen kiezen veel mensen ervoor hun eigen woning op te knappen en kun je tegen de scherpste prijzen kwaliteitslaminaat leggen. 

Laminaat van Vloerenland

Vloerenland in Beek en Donk verkoopt en adviseert de consument en bedrijven op gebied van Saffier laminaat. De “doe het zelver” helpen wij op weg en als je wilt kunnen wij de vloer ook leggen. 

Saffier collectie

De collectie bestaat uit 5 nieuwe series, samen circa 20 kleuren en bestaat uit een aantal decors met een speciaal gestructureerde toplaag, een aantal items extra lange delen en een aantal extra brede designs. Daarnaast zijn er 2 reeds langer bestaande collecties, de Right Groove en de Pure Naturals die hun kwaliteit en populariteit al over langere tijd bewezen hebben. 

Online Saffier laminaat bestellen

De complete collectie Saffier laminaat kun je online bestellen en thuis af laten leveren, als je het laminaat liever zelf op komt halen dan is dat ook geen probleem! 

Laminaat showroom

Kom langs in de lamnaat showroom van Vloerenland voor Saffier laminaat of bekijk de Saffier collectie online.