Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Laminaat

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 159

Aflopend sorteren
per pagina

QUICK STEP LAMINAAT

Dealer Quick Step laminaat

Vloerenland is erkend dealer. Wij hebben een speciale band met Quick Step laminaat. Met onze complete Quick Step shop op onze laminaatafdeling in Beek en Donk, beschikken wij over de nieuwste producten en wij hebben een ruime kennis en ervaring op gebied van Quick-Step. 

Quick step laminaat collectie

De Quick Step Largo collectie is extra lang en extra breed. De Eligna serie biedt prachtige plankenvloeren met of zonder V-groef en is ook in XXL verkrijgbaar. De Quick Step Elite omvat plankenvloeren met subtiele randafwerking. De Quick Step Impressive en Majestic geschikt voor badkamers maar ook voor alle andere ruimtes. De Quick Step Classic biedt traditionele laminaatvloeren zonder V-groef. De Quick Step Creo serie is modern zonder V-groef, de Quick Step Arte serie heeft grote tegels met subtiele V-groef en de Quick Step Exquisa serie biedt tegels in traditioneel formaat. 

Alles onder één dak

Vloerenland is gespecialiseerd in laminaat en officieel partner van Quick Step. Omdat wij alles onder één dak hebben, kunnen wij gedegen en onafhankelijk advies geven over alle soorten laminaat, ondervloeren en accessoires. Wij voeren verschillende merken naast Quick-Step, waaronder Berry Alloc, Douwes Dekker, Saffier, Kronotex, Krono Original, Balterio, Tarkett, Ambiant. In onze toonzaal vind je de complete Quick Step shop en wij hebben gegarandeerd alle Quick Step collecties in huis. 

Garantie 25 jaar

Door het gepatenteerde uniclic kliksysteem is het Quick step laminaat stabiel en is het eenvoudig te leggen is. Scratch Guard zorgt ervoor dat het laminaat tot 10 keer krasbestendiger is dan vergelijkbaar laminaat. Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, bestand tegen sigaretten, UV bestendig, stootbestendig en anti-statisch. Je krijgt gewoon 25 jaar garantie! 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 - 16.00 uur. Als je er zeker van wilt zijn dat wij voldoende tijd voor je hebben, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs: +31 (0)492-319 015, of vul het contactformulier in.