Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Laminaat

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 47

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

DOUWES DEKKER LAMINAAT

Smaakvol wonen

Als je een karaktervolle vloer zoekt, let dan wel op dat de nieuwe vloerpast bij de woonbeleving past. Een vloer is sfeerbepalend en heeft invloerd op de verdere inrichting. Een laminaatvloer geeft meerwaarde aan een ruimte als de sfeer aansluit bij je smaak en dan zul je er lang happy mee zijn! Laminaat is makkelijk in onderhoud en past bij het hedendaagse gezinsleven. Je vindt bij Douwes Dekker altijd de vloer die bij je past.

Douwes Dekker collectie laminaat

De collectie sluit aan bij je karakter ben je Aardig, Spontaan, Charmant, Sympathiek, Elegant, Avontuurlijk Ondernemend, Vriendelijk of enthousiast

Aardig

Dit instapmodel is 7 mm dik en door haar ingetogen kleurgebruik en landelijke uitstraling met alle meubelstijlen te combineren. Het geeft karakter aan elke woonruimte door de houtstructuur. Wil je een v-groef om het plankenkarakter te benadrukken, of wil je een rustige uitstraling? Het kan allemaal

Spontaan

7 mm dik laminaat in mooie decors. Trendy grijs, wit en warm bruin en geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en voor licht kantoorgebruik. Geen V-groef, dus gemakkelijk aan te passen aan elk interieur.

Charmant

Deze 8 mm dikke planken hebben een embossed. Een register structuur die de noesten en nerven volgt in het hout. Zo krijg je de realistische uitstraling van hout. Door de subtiele v-groef ontstaat een mooi plankeneffect.

Sympathiek

Deze vloer heeft een dikte van 8 mm en extra brede plank fraaie decors. Ze passen in elke interieur waardoor je altijd de juiste keuze maakt.

Elegant

Met de prachtige decors is deze vloer van echt hout te onderscheiden. Deze Elegant-vloer is 9 mm dik en heeft extra grote planken van 24 cm breed en 220 cm lang. Doorde V-groef rondom, worden alle verschillende planken benadrukt.

Douwes Dekker bij Vloerenland

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze showroom in Beek en Donk, of bekijk de hele collectie online in de webshop