Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Laminaat

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

AMBIANT

 

De Ambiant laminaat collectie heeft veel moois te bieden. Met een expressief kleurenpalet een creatief en doorleefd uiterlijk is het ideaal voor iedereen die de voorkeur geeft aan een tijdloos interieur. De mat-geoliede finish en een fraaie V-groef maken het plaatje compleet.

 

Ambiant Emotion en Sensation Collection

Ambiant heeft de Emotion collection speciaal ontwikkeld voor het moderne gezin en is bestand tegen krassen en geschikt voor intensief wonen. Makkelijk zelf te leggen en een fabrieksgarantie van 15 jaar. Tevens vlekbestendig en anti-bacterieel waardoor je zorgeloos kunt wonen. De Sensation collection is een klassieker en een "must" in bepaalde interieurs. De brede stroken geven een landelijke en chique sfeer aan het modern-klassieke interieur.

 

Ambiant Inspiration en Prestige Collection

Binnenhuisarchitecten en woonstylisten werken intensief met de Ambiant collectie en in het bijzonder met de Inspiration collection vanwege haar prachtige tekening en de exclusieve uitstraling. Garantie van 20 jaar is standaard en de Inspiration collection is zelfs brand- en asbestendig. De Prestige collection is extra dik (10 mm) en heeft een opvallend speels design en expressieve kleuren.

 

Ambiant Elite Collection

Voor slaapkamers en bovenverdiepingen is de Elite collection ontwikkeld. De Expression collection heeft schitterende natuursteen motieven en is onder andere geschikt voor woonkamer, hal en keuken.

 

Ambiant Vintage, Plus en Edition Collection

Als je een lichte en ruimtelijk ogende vloer zoekt, die vrijwel ongevoelig is voor vlekken en krassen dan is de Vintage collection wellicht iets voor jou, ook de Plus collection zou je kunnen overwegen. Tot slot maakt de Edition collection van Ambiant de collectie compleet.

 

Erkend Ambiant dealer

Laminaatland behoort tot de selecte groep erkende dealers die de gehele Ambiant collectie voeren. Door deze intensieve samenwerking met Ambiant zijn evt. problemen snel opgelost, zo koop je bij Laminaatland een zorgeloze Ambiant vloer.