Laminaat
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Laminaat Helmond

Laminaat Helmond

Ben je op zoek naar een plek in de buurt van Helmond waar je alles onder één dak vindt op het gebied van vloeren? Dan ben je bij Vloerenland aan het juiste adres. Je vindt hier sfeervol tapijt en tapijttegels, zorgeloze PVC vloeren, een grote houten vloeren studio en… oersterk laminaat!

Experience Center XXL

Wanneer je voor laminaat in Helmond en omstreken gaat kijken, mag je Vloerenland niet overslaan. Wij zijn in Zuid-Nederland één van de grootste spelers op het gebied van laminaat en vanuit Helmond is het slechts een klein stukje rijden naar ons Experience Center XXL. Je vindt bij ons alle bekende merken, zoals Quick-Step laminaat, Douwes Dekker, Hoomline, Ambiant en Solidfloor en we hebben altijd de nieuwste collecties en talloze dessins. Je kunt ons  Experience Center XXL gewoon zonder afspraak binnenlopen, maar als je er zeker van wilt zijn dat wij alle tijd hebben om je vragen te beantwoorden, neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. 

Doe-het-zelf of uitbesteden?

Je laminaat kopen is zo gebeurd, maar het dan ook nog leggen is een heel ander verhaal. Wanneer je zelf een klein beetje handig bent, kun jij prima zelf laminaat leggen. Ons ervaren team geeft je graag advies op maat en beantwoordt al je vragen, zodat jij direct zelf aan de slag kunt. Want ook wanneer je je laminaat zelf legt, kun je op onze service rekenen. Je kunt het leggen van laminaat ook aan onze ervaren vakmensen uitbesteden, we komen hiervoor graag naar Helmond. Als erkend ‘master installer’ van Quick-Step laminaat bieden wij jou altijd de garantie dat wij een partner zijn waar je op kunt rekenen. Daar bovenop geven wij nog eens 2-5 jaar garantie op arbeid, naast de garantie die je al krijgt op het laminaat zelf. Kies je voor laminaat van Vloerenland, dan kies je dus voor zekerheid, kwaliteit en comfort.

 
Hoomline laminaat Helmond

Profiteer van alle voordelen

Naast de voordelen die Vloerenland je biedt, zoals een gevarieerd aanbod van laminaat met en zonder v-groef, biedt het laminaat zelf je ook vele voordelen. Laminaat heeft een aantrekkelijk prijskaartje, is duurzaam en zelfs vochtbestendig. Het juiste laminaat kun je dan ook zonder problemen in de badkamer gebruiken. En met de juiste ondervloer klinkt laminaat zelfs bijna als een echte houten vloer!

Laminaat ondervloer

De juiste ondervloer is altijd belangrijk, zeker wanneer je laminaat over vloerverwarming gaat leggen. We helpen je op weg bij het kiezen van de ondervloer. Dan kun je zonder nadelen en zonder energieverlies of comfortverlies genieten van laminaat. Laminaat is verder uitzonderlijk sterk, gemakkelijk te onderhouden en ziet er levensecht uit. Kies bijvoorbeeld voor een houtlook, betonlook of trendy kleur als zwart, zand of taupe.

Alle soorten vloeren bij Vloerenland

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en het plaatsen van vloeren. Wij hebben alleen maar vloeren en dat heeft voor jou veel voordelen. Omdat wij alleen maar met vloeren werken, hebben een enorme ervaring in het plaatsen ervan en daarom wij zien problemen al van ver aankomen, vandaar dat wij zelden 'sorry' hoeven te zeggen. Spring in de auto en dan zien we je over 15-20 minuten in ons Experience Center XXL in Beek en Donk.

 

Laminaat in Helmond online bestellen

Bekijk ons complete aanbod laminaat online in de webshop. Ga je voor jouw laminaat Helmond liever niet uit, maar ben je wel benieuwd wat wij te bieden hebben? Je kunt je laminaat ook eenvoudig online bestellen! Na je bestelling nemen wij contact met je op om een snelle levering te garanderen. Ook ondervloeren, plinten, profielen en andere accessoires vind je in ons assortiment. Ontdek het hieronder zelf door op 'bezoek onze webshop' te klikken.

 

Onze Webshop

Wil je laminaat bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

Laminaat Helmond leggen