Laminaat regio Helmond en Eindhoven

Aanbod laminaat omgeving Helmond en Eindhoven - Vloerenland

Alle soorten laminaat

In de buurt van Eindhoven en Helmond kun je bij Vloerenland prachtige laminaat vloeren vinden. Ons assortiment in laminaatvloeren is enorm: smalle of zeer brede laminaatplanken, met of zonder V-groef, mat en chrome effecten en in verschillende prijsklassen. Goedkoop of luxe laminaat ligt standaard op voorraad, zo kun je thuis direct aan de slag. In onze showroom ben je van harte welkom en hier kun je alles op je gemak bekijken.

Laminaat van Vloerenland

Bij Vloerenland komen diverse specialismen samen en dat is tevens onze kracht. We zijn gespecialiseerd in modern en eigentijds laminaat. Ook voor ondervloeren en accessoires kun je bij ons terecht. Voor jou als consument betekent dit, dat je kunt rekenen op een onafhankelijk advies. Omdat wij alle soorten vloerbedekking hebben liggen, maakt het ons niet uit waar je voorkeur naar uitgaat.

Wel vinden we het belangrijk dat je over een aantal jaren nog steeds tevreden bent over je aankoop en de kwaliteit ervan. Daarom zetten we precies uiteen wat de voor- en nadelen zijn van de diverse soorten vloerbedekking en natuurlijk de verschillen in prijs en uitstraling.

Webshop

We lijken het met zijn allen steeds drukker te krijgen en online bestellen is wel zo makkelijk als je weinig tijd hebt. Bestel snel, veilig en simpel online. Je kunt ook eenvoudig online stalen aanvragen.

Goedkoop laminaat

Als je weinig waarde hecht aan service of advies, bestel dan goedkoop laminaat en leg deze zelf. Als je ervoor kiest om zelf je bestelling af te halen, dan kunnen we de prijs nog verder laten zakken. Informeer naar de mogelijkheden. Wil je laminaat bekijken en meteen meenemen, informeer dan even naar de voorraad en dan vertellen we je direct wat de mogelijkheden zijn. Partijen, restanten en voor elk wat wils.

Merken laminaat

Als je in de buurt van Eindhoven en Helmond op zoek bent naar de perfecte partner op gebied van laminaat, dan heeft Vloerenland haar eigen huismerk laminaat én van verschillende vooraanstaande merken zoals:

* Quick-step * Solidfloor * Douwes Dekker * Hoomline * Tarkett * Ambiant

Vloerenland geeft een gedegen en onafhankelijk advies en je kunt terecht voor de verschillende soorten laminaatvloeren, ondervloeren en accessoires. Daarnaast hebben wij karpetten op maat voor op je laminaatvloer, wat het geheel compleet maakt. Een karpet onder je eethoek of onder de salontafel geeft de finishing touch.

Bezoekadres

Ben je op zoek naar een laminaatvloer in omgeving Eindhoven en Helmond? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenland in Beek en Donk. We zijn gespecialiseerd in laminaat vloeren maar ook in houten vloeren. Je vindt ons aan de Beekerheide 28. 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 17.00 uur en op zaterdag kun je terecht van 9.30 - 16.00 uur. Voor meer info kun je bellen met+31-(0)492- 319 015

Website en webshop

Meer informatie over laminaat en ondervloeren staat op deze website. Ga meteen naar de webshop van Vloerenland als je ons laminaat assortiment wilt bekijken.

 

Onze Webshop

Wil je PVC vloeren bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop

 

pvc vloer over tegels leggen