Top

Kwaliteit, Service en garantie

Vloerenland biedt kwaliteit op elk gebied.

Dat begint met de merken die we voeren en het advies dat we geven. We zorgen ervoor dat de vloer van je keuze geschikt is voor de ruimte en toepassing die je voor ogen hebt.

Elke zoektocht eindigt bij Vloerenland

Legservice of 'Doe Het Zelf'

Wij kunnen het leggen voor je verzorgen of je voorzien van de specifieke leginstructies voor de diverse materialen, zodat je snel zelf aan de slag kunt.

 

Garantie

Uiteraard voldoen onze producten gegarandeerd aan de Europese kwaliteitsnormen en ze zijn daardoor veilig voor milieu, mens en dier. Naast de fabrieksgarantie krijg je van Vloerenland 5-10 jaar garantie op arbeid. Met deze unieke garantie, verzeker je je bovendien van jaren zorgeloos genieten.

 

Webwinkelkeur

Alle webshops van Vloerenland zijn lid van Stichting Webwinkelkeur. Wij voldoen aan de strenge eisen, voor jou de zekerheid dat je zorgeloos online kunt kopen in één van onze webwinkels!

Mocht je desondanks ontevreden zijn, dan kun je je rechtstreeks tot de directie van Vloerenland wenden, desgewenst kan Stichting Webwinkelkeur gratis bemiddelen. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform

Kopen op afstand

Herroepingsrecht bij koop op afstand bij levering van producten. In geval van koop op afstand heeft koper het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. De bedenktijd ook wel zichttermijn genoemd, gaat in na ontvangst van de producten. Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de verkoper verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Wanneer de koper gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de verkoper. Nadat de koper kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van betaling. Indien de koper na afloop van de in lid b en c genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht respectievelijk het product niet aan de verkoper heeft teruggezonden, is de koop een feit. Maatwerk producten vallen niet onder dit herroepingsrecht.

Vraag over onze service? Bel of vul het terugbelverzoek in!

Terugbelverzoek