PVC vloer voor thuis

PVC vloeren

Alles over PVC vloeren

PVC vloeren staan niet echt bekend als 'doe het zelf' vloer, maar inmiddels hebben wij geschikte klik PVC vloeren voor klussers. Als je zelf niet aan de slag wilt gaan kunnen de vakmensen je PVC vloer installeren.

Trend in vloeren | PVC vloeren

De nieuwste trend in vloerenland is PVC. Deze vloerbedekking heet in de volksmond PVC vloer. In het verleden werden deze vloeren alleen in de zakelijke markt verkocht, maar inmiddels zijn er collecties speciaal voor de particuliere markt. 

Eenvoudig in gebruik

Deze PVC vloeren zijn bijzonder levensecht geworden en hebben de uitstraling van een houten vloer. Daarnaast zijn ze geluidsdempend, makkelijk schoon te houden, slijtvast, comfortabel en scherp geprijsd. 

Alle soorten PVC vloeren

Vinyl is een bekende, leverbaar op rol en verkrijgbaar in 200, 300 en 400 cm breedte. PVC vloeren bestaan uit losse stroken en worden rechtstreeks op een bestaande vloer verlijmd. Deze zijn ook verkrijgbaar met klikverbinding, 'klik PVC' of 'klik vinyl'. Looselay' PVC kan los op de vloer liggen, de dikte is 5 mm. En tot slot, zelfklevende PVC stroken. 

Verbeterd woonklimaat

PVC vloeren kunnen je woonklimaat aanzienlijk verbeteren. Zo heb je minder last van contactgeluiden en PVC vloeren hebben daarnaast de eigenschap om de temperatuur van de ruimte aan te nemen. Een PVC vloer in combinatie met (hoofd)vloerverwarming of vloerkoeling, wat tegenwoordig ook mogelijk is, zorgt voor een verdere verbetering van het wooncomfort. 

Alle bekende merken

Vloerenland werkt nauw samen met de volgende leveranciers: Novilon, Quick-Step, Floorify, Bodiax, Vivafloors, Sense, Interfloor, Solcora, Mflor, Therdex, Green-flor, Douwes Dekker, Ambiant. Wij zijn van alle merken erkend dealer en hebben van alle merken de hele collectie in ons Experience Center en deze merken kun je ook in onze webshops terugvinden.

Eerlijke prijzen

Vloerenland levert meer dan vloeren. Wij maken het verschil met persoonlijk advies. Iedereen wordt persoonlijk geholpen, we kiezen samen de vloer die past bij je woning, budget en woonwensen. Door de rechtstreekse inkoop bij fabrikanten, betalen wij de juiste prijs en dat is ook in jouw voordeel. Niet tegen elke prijs, maar wel een eerlijke prijs en gegarandeerd topservice!

 

 

Online winkelen

24 uur per dag kun je de webshop bezoeken, je vindt er alle PVC vloeren van de bekende merken. Voor elk wat wils en als je wilt kun je online hulp krijgen. Door in het zoekfilter de woonstijl aan te vinken die het beste bij je past, krijg je alleen de vloeren te zien die (het beste) bij je smaak aansluiten.

Bezoek ons bedrijf

Je kunt online vloeren bestellen maar ook in ons Experience Center ervaren en aanraken, hier helpen onze vloerspecialisten je bij het kiezen van de juiste vloer. Ook als uit de regio Boekel, Erp en Elsendorp komt voor pvc vloeren.

 

Ze staan te trappelen om je te woord te staan in ons bedrijf te Beek en Donk en de koffie wordt vers gezet!

 

Bij Vloerenland valt alles op zijn plek...

 

Experience Center Vloerenland

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop